User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Et convidem a aturar-te i a fer una estona de pregària ara i aquí. Tal com estàs, assegut/da davant l'ordinador, sense presses, pas a pas i amb la lectura de l'evangeli del dia.

Inici de la pregària »

Un text per pensar i pregar aquesta setmana

No pots liderar els altres si no et saps guiar a tu mateix. No pots guiar a altres si utilitzes el poder només per a servir-te a tu mateix i al teu ego. El lideratge no es juga només en el "jo", sinó en el "nosaltres": família, comunitat, equip de treball...

"Oblida't de tu mateix" és un dels lemes que fa servir una important empresa. El Papa Francesc utilitza encara un concepte més ric: "L'autèntic poder és servei". Les dues frases resumeixen una paradoxa del lideratge. Els líders han de cavar profundament en ells mateixos, però aquest viatge interior els inspira a anar més enllà dels horitzons miops que fan petits a la majoria de líders que no veuen més enllà del meu departament, la meva companyia, el meu diner, jo, jo i jo.

Els bons líders hi veuen més lluny. Se senten cridats a transcendir-se a si mateixos i a servir en una missió més gran que només el propi interès.

- Extret de Papa Francisco de Chris Lowney

Més Espai Sagrat

Pregant

Refleksion

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús