User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Et convidem a aturar-te i a fer una estona de pregària ara i aquí. Tal com estàs, assegut/da davant l'ordinador, sense presses, pas a pas i amb la lectura de l'evangeli del dia.

Inici de la pregària »

Un text per pensar i pregar aquesta setmana

Una relació personal

Quan neix un poltre de zebra, el cuidador m’avisa,  el poltre primer cau a cada pas i després executa cercles al voltant de les cames de la mare. La natura els ha proveït d’un instint que els fa prou forts ben aviat per si cal fugir dels depredadors.
Però, després exhaust  cau rendit i s’estira durant hores, al costat de la seva mare, observant-la. Què tendre penso! Però això no és del tot cert. El poltre simplement executa el patró de conducta de la seva mare i intenta imitar-lo.
Imagina’t cada zebra d’aquest planeta té un patró. Memoritzar el patró de la seva mare és el primer acte de vinculació del poltre que evita que es perdi en el ramat.
Crec que també Déu dibuixa un patró únic de presència en cada vida humana. Descobrim aquest patró a mesura que reflexionem sobre el que realment passa en la nostra experiència quotidiana. Hi observem la relació personal de Déu amb nosaltres, que es desplega minut a minut. Aquesta reflexió es converteix en una actitud de consciència, un acte continu de vinculació, i ens manté en una relació irrompible amb la font del nostre ésser a través de cada moment de la nostra vida.

—Extret de Compass Points per Margaret Silf

Més Espai Sagrat

Refletindo

Aquest lloc de pregària es realitzat pels jesuïtes