User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Et convidem a aturar-te i a fer una estona de pregària ara i aquí. Tal com estàs, assegut/da davant l'ordinador, sense presses, pas a pas i amb la lectura de l'evangeli del dia.

Inici de la pregària »

Un text per pensar i pregar aquesta setmana

La misericòrdia és un dels temes que apareix una i altra vegada a la meva pregària. Però, que és realment la misericòrdia? Què volem dir quan parlem d’un Déu misericordiós? Sóc també cridat a ser misericordiós amb els altres? Crec que hi ha dues paraules que descriuen el que significa la misericòrdia de Déu: perdó i transformació.

El perdó: un Déu que perdona. L’amor de Déu cap a nosaltres és incondicional i aquesta és la base sobre la qual hem estat perdonats. No importa el que hem fet ni el temps que hem viscut com si Déu no hi fos, Ell ve a rebre’ns amb els braços oberts i amorosos. Quan ens sentim penedits dels nostres pecats i reconeixem la nostra condició de pecadors, retornem una i altra vegada a Déu. En reconèixer-ho, estem permetent un canvi radical en nosaltres.

Transformació: el perdó de Déu i l’amor que sent per nosaltres no és només una sensació càlida i difusa, com si haguessin esborrat una pissarra guixada. Déu ens convida a ser transformats pel perdó. Ens encomana una tasca, la tasca no només d’evitar el mal, sinó de treballar per vèncer el mal fent el bé.

Per Becky Eldredge on dotMagis, the blog of IgnatianSpirituality.com

Més Espai Sagrat

Reflecting

Aquest lloc de pregària es realitzat pels jesuïtes