User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Preguem amb el Papa

novembre 2017
Oferiment diari: 

Pare ric en l'amor, t'agraeixo avui tot el bé que em dones, i tot el que fas dintre meu. Deixa'm respondre amb amor tant al bé que m'has donat com a qualsevol ofensa. T'ofereixo el meu dia de feina, en unió amb les intencions del Papa Francesc.
 

This month's intention:
For Evangelisation: 

Que els cristians d'Àsia, que testimonien l'Evangeli en paraula i acció, puguin promoure el diàleg, la pau i la comprensió mútua, especialment amb els d'altres religions.
 

Cristians a l'Àsia

La població d'Àsia és més gran que la de tots els altres continents junts. No obstant això, només una petita minoria és cristiana. La majoria de les societats asiàtiques tenen una profunda religiositat i fortes tradicions morals. Filipines, amb majoria cristiana, s'ha convertit en "ambaixadora per Crist" al món. Els cristians del Vietnam s'enfronten a la persecució política però hi viuen vocacions al sacerdoci i la vida religiosa. Els cristians a la Xina i Corea del Nord s'enfronten a una persecució més violenta per part de les autoritats polítiques. A l'Índia, Indonèsia i Malàisia, els cristians s'enfronten a tensions tant d'extremistes hindús com de musulmans. En general, aquests cristians són testimonis de la compassió i la justícia de Crist en una pau i harmonia relatives. Tanmateix, al Pakistan i Bangla Desh, les tensions són més greus i és difícil una coexistència religiosa pacífica. A Myanmar, els musulmans Rohingka s'enfronten a la persecució a mans dels extremistes budistes. En tots aquests països, les comunitats cristianes testimonien l'amor i el respecte mutu, promouen una societat de pau i tolerància.

- El pare Ashley Evans SJ, extret de Living Prayer

Més Espai Sagrat

Reflecting

Aquest lloc de pregària es realitzat pels jesuïtes