User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-05-19

Presència de Déu

Endreço el meu interior . Deixo a un costat per uns moments pensaments i maldecaps que a vegades ho ocupen tot. L'espai que vaig deixant el va omplint a poc a poc la seva presència.

Llibertat

Llibertat sobretot dels ídols. Cadascú adora els seus, que, posats allà dalt en un altar, cal alimentar cada dia. Són fàcils de reconèixer: si és un ídol esclavitza. Només el Déu veritable allibera plenament

Consciència

Prenc consciència de la poca atenció per les persones que m'envolten (amics, familiars, companys de feina ..) en demano perdó. Prenc consciència també del bé que actueu en mi i en els altres

Paraula de Déu

Joan 21, 20-25

Pere es va girar i veié que darrere venia el deixeble que Jesús estimava. Era aquell que durant el sopar s'havia reclinat sobre el pit de Jesús i li havia preguntat: "Senyor, qui és el qui et traeix?" Pere, en veure'l, diu a Jesús:
- Senyor, i d'aquest, què en serà?
Jesús li respon:
- Si vull que es quedi fins que jo vingui, què hi tens a dir? Tu segueix-me.
Així va córrer entre els germans el rumor que aquell deixeble no moriria, però Jesús no li va pas dir que no moriria, sinó: "Si vull que es quedi fins que jo vingui, què hi tens a dir?"
Aquest és el deixeble que dóna testimoni de tot això. Ell ho ha escrit, i sabem que el seu testimoni és digne de crèdit.
Jesús va fer encara moltes altres coses. I si algú volgués escriure-les una per una, em sembla que els llibres que es podrien escriure no cabrien en el món sencer.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • ACTITUD Viure com enviat pel Senyor
  • PETICIÓ Que en el meu camí i en la meva professió, allò que és quotidià i ordinari, sàpiga trobar-hi el sentit del meu seguiment al Senyor Jesús.
  • El Senyor havia dit a Pere: segueix-me. I Pere el segueix; però vol saber què passarà amb Joan. I el Senyor contesta a Pere que Joan té un altre camí. Pere ha de reconèixer que cada vocació és única i intransferible.
  • El papa Francesc acaba de publicar un document per recordar-nos que tots estem cridats a la santedat: oferir al Senyor el que ens toca de viure cada dia perquè sabem que Ell és present en la nostra història, ens crida i ens acompanya. Cito a la lletra: “Tots estem cridats a ser sants vivint amb amor i oferint el propi testimoniatge en les ocupacions diàries. Allà on cadascú es troba. Estàs casat? Sigues sant estimant i ocupant-te de la teva esposa o del teu marit, com Crist ho fa amb la seva Església. Ets treballador? Sigues sant complint amb honradesa i competència el teu treball al servei dels germans. Ets pare, avi o àvia? Sigues sant ensenyant amb paciència els nens a seguir Jesús. Tens autoritat? Sigues sant lluitant pel bé comú”. I així cada u podria expressar el seu lloc i desig davant aquest Jesús present en la nostra història.
  • I cada vocació, cada santedat és única. Maldem per créixer, però no vulguem ser uns altres. Per això, en l’evangeli d’avui quan Pere vol saber quelcom sobre el destí de Joan, el Senyor li diu que sigui essent Pere i no vulgui saber el futur de Joan. Sigues tu mateix davant ell Senyor que t’acompanya en la història.
  • Jaime Roig sj

Conversa

Jesús, tu que sempre vas ben acollir els infants mentre recorries els camins de Palestina, ensenya'm a tenir en tu la confiança tranquil•la que un nen té en la seva mare

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús