User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-08-11

Presència de Déu

Allò que hi ha en el meu cor és el que guia tota la meva conducta. Medito sobre la constant presència de Déu. El seu gran amor i fidelitat enmig de tantes presències que m'allunyen d'ell.

Llibertat

Aquesta setmana et vull demanar llibertat de les falses seguretats, aquelles que m'endureixen i m'aïllen dels altres. En el dubte i en la recerca, la meva confiança és molt més gran.

Consciència

En presència del Déu que m'estima, miro honestament els sentiments que m'han envaït les darreres hores. Les llums, les foscors... Miro de veure-hi en tot la seva petjada.

Paraula de Déu

Mateu 17,14-20

Un home es va acostar a Jesús, s’agenollà davant d’ell i li digué:
—Senyor, tingues pietat del meu fill, que és epilèptic i pateix molt: sovint cau al foc o a l’aigua. L’he portat als teus deixebles, però no l’han pogut curar.
Jesús digué:
—Generació descreguda i esgarriada! Fins quan hauré d’estar amb vosaltres? Fins quan us hauré de suportar? Porteu-me el noi aquí.
Aleshores Jesús increpà el dimoni, que va sortir del noi, i el noi quedà curat des d’aquell mateix moment.
Quan van ser sols, els deixebles anaren a trobar Jesús i li preguntaren:
—Per què nosaltres no l’hem pogut treure?
Ell els respongué:
—Per la vostra poca fe. En veritat us ho dic: només que tinguéssiu fe com un gra de mostassa, diríeu a aquesta muntanya: “Trasllada’t d’aquí cap allà”, i s’hi traslladaria. Res no us seria impossible.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Quantes vegades no hem experimentat la pròpia impotència i limitació davant una necessitat, una malaltia ,o alguna situació difícil d’una persona que estimem de debò. Ja no és capaç de queixar-se ni de demanar ajuda. Nosaltres mateixos ens fem el seu crit, la seva veu. Ho donaríem tot, faríem el que fos, ho arriscaríem tot per tal d’ajudar, de guarir, d’alliberar al qui estimem i veiem patir al nostre costat. Segurament ho hem anat intentant, posant l’esperança en remeis que algú, amb la millor intenció ens aconsellava. Però, res. Cada vegada més incertesa, més dolor.
  • Aquesta era la situació d’aquell home que vingué a trobar Jesús i s’agenollà davant seu.
  • Demana compassió pel fill epilèptic que sofreix molt...
  • Posem avui davant Jesús els nostres “fills epilèptics”: aquelles situacions, aquelles persones properes, o no tant, que ens fan patir. Les volem ajudar. Ho hem intentat tantes vegades..., però no hem pogut.
  • Només Jesús és capaç de veure la fe d’aquell pare. Es la fe que necessita perquè el fill es posi bo. Només Jesús ens pot donar la fe que ens demana perquè el “fill” es posi bo.
  • Josefina Villà rjm

Conversa

Vosaltres, pregueu així: Pare nostre que esteu en cel, sigui santificat el vostre nom... (Mt 6,9ss).

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús