User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-08-11

Presència de Déu

Em recullo un moment i prenc consciència de la presència de Déu al meu voltant i dins meu. Ell ha creat l'univers sencer, el sol i la lluna, la terra i els oceans, cada molècula i cada àtom. Tot el que existeix. Déu ara batega en el meu cor.

Llibertat

"En aquells dies, Déu m'ensenyava com un mestre ensenya el seu deixeble" St. Ignasi.
Faig memòria de totes les coses que Déu m'ha ensenyat i m'ensenya encara, li demano la gràcia i la llibertat de deixar-me transformar per la seva Paraula.

 

Consciència

Prenc consciència de quan i com he estimat les últimes hores, els últims dies i les últimes setmanes. I és que per al cristià, com deia sant Joan de la Creu, "estimar és l'únic exercici".

Paraula de Déu

Mateu 17,14-20

Un home es va acostar a Jesús, s’agenollà davant d’ell i li digué:
—Senyor, tingues pietat del meu fill, que és epilèptic i pateix molt: sovint cau al foc o a l’aigua. L’he portat als teus deixebles, però no l’han pogut curar.
Jesús digué:
—Generació descreguda i esgarriada! Fins quan hauré d’estar amb vosaltres? Fins quan us hauré de suportar? Porteu-me el noi aquí.
Aleshores Jesús increpà el dimoni, que va sortir del noi, i el noi quedà curat des d’aquell mateix moment.
Quan van ser sols, els deixebles anaren a trobar Jesús i li preguntaren:
—Per què nosaltres no l’hem pogut treure?
Ell els respongué:
—Per la vostra poca fe. En veritat us ho dic: només que tinguéssiu fe com un gra de mostassa, diríeu a aquesta muntanya: “Trasllada’t d’aquí cap allà”, i s’hi traslladaria. Res no us seria impossible.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Quantes vegades no hem experimentat la pròpia impotència i limitació davant una necessitat, una malaltia ,o alguna situació difícil d’una persona que estimem de debò. Ja no és capaç de queixar-se ni de demanar ajuda. Nosaltres mateixos ens fem el seu crit, la seva veu. Ho donaríem tot, faríem el que fos, ho arriscaríem tot per tal d’ajudar, de guarir, d’alliberar al qui estimem i veiem patir al nostre costat. Segurament ho hem anat intentant, posant l’esperança en remeis que algú, amb la millor intenció ens aconsellava. Però, res. Cada vegada més incertesa, més dolor.
  • Aquesta era la situació d’aquell home que vingué a trobar Jesús i s’agenollà davant seu.
  • Demana compassió pel fill epilèptic que sofreix molt...
  • Posem avui davant Jesús els nostres “fills epilèptics”: aquelles situacions, aquelles persones properes, o no tant, que ens fan patir. Les volem ajudar. Ho hem intentat tantes vegades..., però no hem pogut.
  • Només Jesús és capaç de veure la fe d’aquell pare. Es la fe que necessita perquè el fill es posi bo. Només Jesús ens pot donar la fe que ens demana perquè el “fill” es posi bo.
  • Josefina Villà rjm

Conversa

Quins sentiments sorgeixen en mi en pregar i reflexionar sobre la Paraula de Déu? M'imagino Jesús mateix, assegut o dret, a prop meu, i li obro el cor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús