User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-08-11

Presència de Déu

Si hi ha un lloc on la seva presència és més viva és entre els pobres del món. Els que no tenen res són aquells a qui més ha revelat el seu rostre veritable.

 

Llibertat

Molt sovint, massa sovint, la meva llibertat es veu condicionada per les pors i les expectatives sobre allò que "hauria de ser". La inèrcia i la rutina em lliguen i em veig incapacitat per a una autèntica llibertat. Demano al Senyor la llibertat profunda que em faci reconèixer i explorar les moltes possibilitats que m'ofereix

Consciència

Davant Déu i sense por, deixo que sedimentin els sorolls i el tràfec de la meva vida. Com he viscut aquestes hores més recents? Quins sentiments les han acompanyat? Recordo les persones, els espais, les meves paraules. Amb Déu desxifro la meva jornada.

Paraula de Déu

Mateu 17,14-20

Un home es va acostar a Jesús, s’agenollà davant d’ell i li digué:
—Senyor, tingues pietat del meu fill, que és epilèptic i pateix molt: sovint cau al foc o a l’aigua. L’he portat als teus deixebles, però no l’han pogut curar.
Jesús digué:
—Generació descreguda i esgarriada! Fins quan hauré d’estar amb vosaltres? Fins quan us hauré de suportar? Porteu-me el noi aquí.
Aleshores Jesús increpà el dimoni, que va sortir del noi, i el noi quedà curat des d’aquell mateix moment.
Quan van ser sols, els deixebles anaren a trobar Jesús i li preguntaren:
—Per què nosaltres no l’hem pogut treure?
Ell els respongué:
—Per la vostra poca fe. En veritat us ho dic: només que tinguéssiu fe com un gra de mostassa, diríeu a aquesta muntanya: “Trasllada’t d’aquí cap allà”, i s’hi traslladaria. Res no us seria impossible.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Quantes vegades no hem experimentat la pròpia impotència i limitació davant una necessitat, una malaltia ,o alguna situació difícil d’una persona que estimem de debò. Ja no és capaç de queixar-se ni de demanar ajuda. Nosaltres mateixos ens fem el seu crit, la seva veu. Ho donaríem tot, faríem el que fos, ho arriscaríem tot per tal d’ajudar, de guarir, d’alliberar al qui estimem i veiem patir al nostre costat. Segurament ho hem anat intentant, posant l’esperança en remeis que algú, amb la millor intenció ens aconsellava. Però, res. Cada vegada més incertesa, més dolor.
  • Aquesta era la situació d’aquell home que vingué a trobar Jesús i s’agenollà davant seu.
  • Demana compassió pel fill epilèptic que sofreix molt...
  • Posem avui davant Jesús els nostres “fills epilèptics”: aquelles situacions, aquelles persones properes, o no tant, que ens fan patir. Les volem ajudar. Ho hem intentat tantes vegades..., però no hem pogut.
  • Només Jesús és capaç de veure la fe d’aquell pare. Es la fe que necessita perquè el fill es posi bo. Només Jesús ens pot donar la fe que ens demana perquè el “fill” es posi bo.
  • Josefina Villà rjm

Conversa

He escoltat la Paraula del Senyor i he estat una estona amb ell. Amb pau, confio a Jesús allò que ha ressonat en el meu interior.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús