User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-11-09

Presència de Déu

Vaig prenent consciència d'una respiració més profunda, més pausada, més rítmica.... Faig lloc al Senyor enmig del soroll de la vida

Llibertat

Senyor, fes-me el do de la llibertat, de la llibertat autèntica, feta de saviesa.

Consciència

Prenc consciència de quin és el meu món de relacions. Hi ha en el "meu món" algú necessitat (d'ajuda, de companyia, de temps)? Pot ser un bon termòmetre del meu compromís real amb l'Evangeli

Paraula de Déu

Ezequiel 47,1-2.8-9.12

L'home em va fer tornar a l'entrada del santuari i vaig veure que de sota el llindar del santuari, que té la façana a l'orient, naixia una font d'aigua que baixava cap a l'orient, pel costat dret del temple, al sud de l'altar. Tot seguit em va fer sortir del temple per la porta nord i em va fer donar la volta per fora fins a la porta exterior que mira a l'orient. Vaig veure que l'aigua baixava del costat dret.
Llavors em digué:
--Aquesta aigua corre cap a la conca oriental, baixa a l'Arabà i desemboca al Mar Mort. Entra dins les aigües insalubres i les saneja. A tot arreu on penetrarà l'aigua d'aquest riu, hi viuran tota mena d'animals aquàtics, i el peix hi serà molt abundant, perquè, així que hi arribi aquesta aigua, la mar quedarà sanejada. Arreu on arribi aquest riu, tot viurà.
A banda i banda del riu creixeran tota mena d'arbres fruiters. No perdran mai la fulla i sempre tindran fruit. Cada mes donaran una collita nova, perquè l'aigua que els rega neix del santuari. Els seus fruits serviran d'aliment i les seves fulles seran un remei.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • En la seva visió, el profeta Ezequiel ens porta a un paisatge on tot parla de vida, d’abundor, de plenitud. Tot mira cap a l’Orient, que a la Bíblia sempre està lligat a la Vida i a la llum. Les aigües flueixen transformant, sanejant i fecundant tot el que toquen.
  • Aquestes aigües habiten les nostres entranyes, s’escolen per tots els racons del nostre ésser per guarir el que està ferit, nodrir el que necessita ser alimentat per créixer, fecundar aquelles dimensions estèrils. Aquestes aigües flueixen de la Font de l’Amor primer quan prenem el temps necessari per aturar-nos i contactar amb la nostra set, amb el nostre desig de Vida. Cal deixar-les fluir, obrir les portes perquè corrin, llevar el tap que les obstrueix.
  • Moltes vegades ens toca travessar terres estèrils, fer experiència propera de la mort o palpejar la nostra humanitat ferida... Deixem córrer aquesta aigua medicinal que brolla de la Font perquè també altres en puguin beure.
  • Patrícia Hevia Colomar

Conversa

"Com un amic a un altre amic", li comento a Jesús obertament els meus sentiments, preocupacions, alegries, esperances....

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús