User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-03-13

Presència de Déu

És voluntat seva comunicar-se amb la seva criatura. No puc posar-li, però, condicions ni presses. Trec només de mi tot allò que impedeix i destorba, i m'obro confiadament a la seva presència.

Llibertat

Demano gràcia per a deixar de banda maldecaps i preocupacions. M'obro a la seva Paraula i em deixo guiar per ell.

Consciència

Prenc consciència de tot el bé rebut, perquè essent conscient d'aquest bé, pugui en tot servir-te i estimar-te.

Paraula de Déu

Ezequiel 47,1-9.12

En aquells dies l'home em va fer tornar a l'entrada del santuari i vaig veure que de sota el llindar del santuari, que té la façana a l'orient, naixia una font d'aigua que baixava cap a l'orient, pel costat dret del temple, al sud de l'altar. Tot seguit em va fer sortir del temple per la porta nord i em va fer donar la volta per fora fins a la porta exterior que mira a l'orient. Vaig veure que l'aigua baixava del costat dret. Llavors l'home es va encaminar cap a l'orient amb un cordill a la mà, amidà mil colzades i em va fer travessar el rierol: l'aigua m'arribava als turmells. Amidà mil colzades més, em va fer travessar, i l'aigua m'arribava als genolls. N'amidà mil més, però el nivell de l'aigua havia crescut tant que ja no vaig poder travessar. Era un corrent d'aigua on calia nedar, un riu que no es podia travessar. Llavors ell em digué:
- ¿Has vist, fill d'home?
Després em va fer tornar a la riba del riu. Vaig tornar-hi i vaig veure que hi havia molts arbres a banda i banda. Llavors em digué:
- Aquesta aigua corre cap a la conca oriental, baixa a l'Arabà i desemboca al Mar Mort. Entra dins les aigües insalubres i les saneja. A tot arreu on penetrarà l'aigua d'aquest riu, hi viuran tota mena d'animals aquàtics, i el peix hi serà molt abundant, perquè, així que hi arribi aquesta aigua, la mar quedarà sanejada. Arreu on arribi aquest riu, tot viurà. A banda i banda del riu creixeran tota mena d'arbres fruiters. No perdran mai la fulla i sempre tindran fruit. Cada mes donaran una collita nova, perquè l'aigua que els rega neix del santuari. Els seus fruits serviran d'aliment i les seves fulles seran un remei.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • A la bíblia l’aigua és, molt sovint, símbol de vida i d’abundor. Aquesta vida se’ns ofereix gratuïtament i sense mesura... però a nosaltres ens cal acollir-la, crear en nosaltres un espai de possibilitat perquè pugui entrar i arribar fins als racons més secrets de la nostra existència.
  • Com el personatge de la profecia estem cridats a endinsar-nos, cada vegada més i més, amb confiança, en aquest Misteri de Vida inesgotable que és Déu, fins viure aquesta experiència de no fer peu, de saber que la nostra vida està recolzada no en les nostres pròpies forces, mèrits, dons, limitacions o pobresa, sinó en el do de Déu que ens sosté des del més íntim del nostre cor.
  • Una vida així, que sap que viu rebuda de la font del primer Amor, que es deixa tocar en les seves parts “malaltes” i necessitades de guarició, que s’exposa a una mirada compassiva i es deixa conduir vers aigües profundes i desconegudes, és portadora de fruits inimaginables, fruits que parlen de Regne, de fraternitat, de compassió. Una vida així florirà com en primavera, fins i tot a l’hivern o quan la sensació d’esterilitat o fracàs sigui experiència viscuda.
  • Escoltem avui aquesta invitació a endinsar-nos en aquest torrent de vida, sense por... Deixem-nos banyar per l’Amor de Déu... Altres esperen l’aliment i el remei que la nostra vida, arrelada en Déu, ja porta.
  • Patrícia Hevia Colomar

Conversa

Allò que he après, allò que encara no veig clar... tot ho comparteixo amb Jesús, que al meu costat no deixa un sol moment d'escoltar-me i acollir-me amb un amor infinit.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús