User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-10-15

Presència de Déu

En el moment que em poso aquí en presència seva, Déu ja hi és i m'espera. Déu sempre arriba abans que jo. Vol fer-se present enmig de la meva vida tal com és. Faig un moment de silenci interior per ser més conscient d'aquest amor que no s'assembla a res.

Llibertat

Aquesta setmana et vull demanar llibertat de les falses seguretats, aquelles que m'endureixen i m'aïllen dels altres. En el dubte i en la recerca, la meva confiança és molt més gran.

Consciència

Vaig passant pel record les persones amb les quals m'he anat trobant durant aquestes darreres hores. Com les he tractat? He estat prou acollidor? Dono gràcies per tots aquests rostres, demano perdó per estar massa sovint centrat en mi mateix.

 

Paraula de Déu

Lluc 11, 29-32

S'anava reunint encara més gent al voltant de Jesús, i ell començà a dir:
--La gent d'aquesta generació és dolenta: demana un senyal, però no els en serà donat cap altre que el de Jonàs. Perquè així com Jonàs va ser un senyal per a la gent de Nínive, també el Fill de l'home ho serà per a aquesta generació. El dia del judici, la reina del país del sud s'alçarà per condemnar els homes d'aquesta generació, perquè ella va venir de l'altre cap de món per escoltar la saviesa de Salomó; i aquí hi ha alguna cosa més que Salomó. El dia del judici, els habitants de Nínive s'aixecaran per condemnar la gent d'aquesta generació, perquè ells es van convertir quan Jonàs els predicà; i aquí hi ha alguna cosa més que Jonàs.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Ja des del començament de la seva predicació, Jesús animava a la gent a convertir-se. I és ben cert que, si volem seguir la proposta de vida que ens fa, que és la del Regne de Déu, caldrà que canviem algunes coses, de les nostres rutines, i d’allò que tenim ben adherit a la foscor del nostre interior.
  • No pel fet de estar batejats, ser creients i estimar els qui ens estimen, no tenim pas tot el camí fet. Cada dia és una nova oportunitat d’alliberar-nos del jou d’algun petit –o gran- esclavatge.
  • Tenim el testimoniatge, davant nostre, de persones que al llarg de la història han acceptat la Paraula de Déu i han vist la seva vida transformada. S’han convertit en bé per al món. Em refereixo a persones properes, de la família, el veïnat, la feina, la comunitat o la parròquia, persones amb rostres concrets per mi i que reconec un salt vital en la fe.
  • Pensava que la conversió era un do. Avui crec que és un fruit que requereix esforç i pregària i desig. A mida que la foscor del nostre interior es va omplint de llum, en gestos senzills ens convertim en bé per als altres, amb el testimoni de la nostra vida.
  • Paloma Aragüe Calle

Conversa

Conversa amb Jesús, company de camí que no em deixa mai.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús