User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-05-23

Presència de Déu

El sento ben present quan sóc capaç d'apaivagar el temporal de les preocupacions, desigs, neguits... Fer un cert silenci i posar l'atenció en la respiració hi pot ajudar.

Llibertat

Són molts els països que en aquests moments estan sofrint les angoixes de la guerra. Moltes les persones i els pobles privats de llibertat. Prenc ara consciència del valor d'aquesta llibertat i de la responsabilitat d'utilitzar-la per al bé

Consciència

Prenc consciència d'allò viscut les darreres hores o dies. Hi busco serenament les petjades de la seva presència.

Paraula de Déu

Joan 16,23b-28

Jesús va dir als seus deixebles:
--Us ho ben asseguro: tot allò que demanareu al Pare en nom meu, ell us ho concedirà. Fins ara no heu demanat res en nom meu; demaneu i rebreu, i la vostra joia serà completa. Us he parlat de tot això amb imatges, però ve l'hora que ja no us diré res més valent-me d'imatges, sinó que us parlaré del Pare amb tota claredat. Aquell dia demanareu en nom meu, però us dic que no hauré de pregar al Pare per vosaltres: és el Pare mateix qui us estima, ja que vosaltres m'heu estimat i heu cregut que jo he sortit de Déu. He sortit del Pare i he vingut al món; ara deixo el món i me'n torno al Pare.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Jesús animava els posseïts i malalts que li presentaven dient-los: no tinguis por, la teva fe t’ha salvat. En mig dels problemes i trencacaps de la vida, també voldríem sentir aquestes paraules: no tinguis por, jo estic amb tu.
  • Quan Pere, va caminar sobre el mar cap a Jesús, però veient les onades va tenir por, va dubtar, i començà a enfonsar-se. Jesús agafant-lo per la ma li va dir: Perquè has dubtat, home de poca fe?
  • Nosaltres també estem bregant en les tempestes del món, lluitant contra els esperits malignes de l’egocentrisme, l’avarícia i l’orgull. Volem bastir un món nou de justícia, pau i amor. És una lluita de cada hora, de cada moment. És guerra fins i tot contra la quinta columna que portem dintre. I al final pot venir el dubte la por i el desànim.
  • No pretenguem vèncer per la nostra força. Quan defallim escoltem Jesús que ens diu: El món us farà sofrir, però sigueu valents. Jo he vençut el món. Ell fa camí amb nosaltres.
  • Ramon Ribas sj

Conversa

El parenostre és el millor diàleg que podem tenir amb Ell. Parenostre...

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús