User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-09-18

Presència de Déu

En moltes cultures, quan hom entra en presència de Déu s'ajuda d'algun signe: descalçar-se, agenollar-se, obrir els braços, pronunciar en veu baixa una frase. Busco aquell signe que més m'ajudi a expressar que em poso a la seva presència.

Llibertat

Vosaltres, germans, heu estat cridats a la llibertat. Però mireu que aquesta llibertat no sigui un pretext per a satisfer els desigs terrenals. Més aviat, per l'amor, feu-vos servents els uns dels altres (Ga 5,13).

Consciència

Sabent que Déu m'estima incondicionalment
miro serenament l'últim dia,
els esdeveniments i els sentiments que he viscut.
Si tinc alguna cosa per agrair, en dono gràcies.
Si he de demanar perdó, ho faig humilment.

Paraula de Déu

Lluc 8, 1-3

Jesús anava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la bona nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones que havien estat curades d'esperits malignes i de malalties: Maria, l'anomenada Magdalena, de la qual havien sortit set dimonis, Joana, la muller de Cuses, administrador d'Herodes, Susanna i moltes altres, que els proveïen amb els seus béns.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Aquest fragment de l’Evangeli ens presenta el primer equip de Jesús, format per homes i dones. És com la llavor de la primera comunitat. Segurament poc pensaven el que havia de venir. Fascinats per la personalitat del Mestre, alliberats de les dolències físiques i morals, anaven descobrint una gran novetat en els fets que realitza el Senyor i també els seus ensenyaments i signes.
  • El seguiment de Jesús, que és el punt central de la vida cristiana, passa per diverses etapes. Recordem l’exemple de Maria Magdalena, des de la seva conversió fins la revelació de la Pasqua i tot el que la tradició ens diu d’ella; quin procés!! Conversió, seguiment, estimació, apostolat i unió.
  • Avui et pots preguntar i recordar quin ha sigut i és el teu procés, com és la teva relació actual amb el Senyor, quins son els moviments del seu Esperit i el desitjos del teu cor. Ets en procés; possiblement la teva història amb Jesús ve de lluny. Tots sabem que és Ell que ens ha cridat, no sols a la seva amistat, sinó a ser part de la comunitat. Comunitat en expansió, en temps de creu o de resurrecció.
  • Jesús Renau sj

Conversa

La paraula de Déu se m'adreça com un encoratjament? O potser com una pregunta oberta? O més aviat és aquella resposta que cercava sense saber on? De cor a cor parlo amb Déu, d'amic a amic, sabent-me entès.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús