User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-09-28

Presència de Déu

No hi ha felicitat més gran que la d'aquells que es troben plens del seu Esperit. Demanem aquest do, però fem-ho humilment: no ens ho mereixem pas.

Llibertat

El pitjor enemic de la meva vida espiritual són les urgències i les presses. La meva única urgència «és estar amb Tu», l'única pressa, «escoltar la teva paraula».

Consciència

Prenc consciència de tot el bé rebut, perquè essent conscient d'aquest bé, pugui en tot servir-te i estimar-te.

Paraula de Déu

Lluc 9,46-50

Els deixebles començaren a preguntar-se quin d’ells era el més important. Jesús, que coneixia els pensaments del seu cor, va agafar un infant, el posà al seu costat i els digué:
—Qui acull aquest infant en nom meu, a mi m’acull, i qui m’acull a mi, acull el qui m’ha enviat, perquè el més petit de tots vosaltres, aquest és el més gran.

Aleshores Joan li digué:
—Mestre, n’hem vist un que es valia del teu nom per a treure dimonis i hem mirat d’impedir-ho, perquè no és dels qui vénen amb nosaltres.
Jesús els respongué:
—No ho impediu. Qui no està contra vosaltres, està amb vosaltres.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Hi ha una lògica del cap i una lògica del cor. Hi ha la lògica dels homes i la lògica de Déu. Encara que siguin lògiques, no necessàriament coincideixen. El cor te raons que la intel·ligència no comprèn. El pensament de Déu està tant lluny del pensament dels homes com el cel de la terra.
  • La nostra lògica està impulsada pels desitjos i frenada per les pors. Aquesta és la nostra lògica: desitjos de grandesa, pors d’humiliacions. Pensem en nosaltres mateixos, el nostre bé, el nostra benestar. És la lògica de l’ego.
  • Déu està motivat per l’amor. La lògica de l’amor és la entrega, és el bé de l’estimat. No hi ha narcisisme, no hi ha egoismes. Tot és entrega fins a donar-se: aquest pa és el meu cos entregat, la meva sang vessada per vosaltres. L’amor fins el final.
  • Ramon Ribas sj

Conversa

Com un amic amb un altre obro el cor a Jesús amb confiança.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús