User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-10-02

Presència de Déu

M'aturo un moment per descobrir que Déu és aquí. Me n'adono de què tot el que m'envolta, l'aire que respiro, el meu propi cos... està mantingut per la seva misteriosa presència.

Llibertat

Com menys estem en vetlla més fàcilment caiem en les xarxes que no ens deixen ser lliures del tot. Vetllem una estona per descobrir en nosaltres què és allò que encarcara el nostre cor.

 

Consciència

Prenc consciència d'allò que ha estat la meva vida en les darreres hores. La gent que m'he trobat, els sentiments que m'han mogut. També dels meus silencis i les meves omissions. En prenc consciència en una atmosfera d'agraïment i desig de reconciliació.

Paraula de Déu

Mateu 18,1-5.10

En una ocasió, els deixebles preguntaren a Jesús:
- Qui és el més important en el Regne del cel?
Jesús va cridar un infant, el posà enmig d'ells i digué:
- Us ho asseguro: si no torneu a ser com els infants, no entrareu pas al Regne del cel. Així, doncs, el qui es faci petit com aquest infant és el més important en el Regne del cel. I qui acull un infant com aquest en nom meu, m'acull a mi. Mireu de no menysprear cap d'aquests petits, perquè us asseguro que en el cel els seus àngels veuen constantment cara a cara el meu Pare celestial.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Com tornar a ser nens quan portem el llast dels anys i de les experiències que a vegades ens omplen d’escepticisme? La convivència amb els nens o amb aquells que amb els anys han fet un procés que els retorna de nou a la infantesa ens regala la clau: la mirada.
  • Tinc gravada al cor la mirada del germà Roger de Taizé, en una trobada que vaig tenir amb ell uns anys abans de morir: era una mirada de nin, prenyada d’innocència i senzillesa. Amb la seva mirada et senties envoltada de bondat, esperança i compassió.
  • Només els qui, com els nens, són capaços de mirar amb sorpresa i admiració podran veure a Déu cara a cara, habitant la realitat concreta que se’ns regala viure. A la Bíblia només els amics de Déu podien parlar cara a cara amb ell sense morir. Déu ens convida a viure en amistat amb Ell, en aquest espai on les mirades i els cors es troben i es reconeixen.
  • Entrenem la mirada, disposem el cor per a la sorpresa i l’admiració, arrisquem la vida en aquesta experiència d’amistat amb Déu a la que som cridats!
  • Patrícia Hevia Colomar rscj

Conversa

Allò que he après, allò que encara no veig clar... tot ho comparteixo amb Jesús, que al meu costat no deixa un sol moment d'escoltar-me i acollir-me amb un amor infinit.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús