User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-10-20

Presència de Déu

El lloc on sóc pot ser un petit Sinaí de trobada amb ell. Em disposo a entrar descalç en el silenci que anuncia la seva presència.

Llibertat

Com menys estem en vetlla més fàcilment caiem en les xarxes que no ens deixen ser lliures del tot. Vetllem una estona per descobrir en nosaltres què és allò que encarcara el nostre cor.

 

Consciència

Contemplo el dia, però no des dels meus interessos, sinó des de Déu. Com he actuat... com he mirat... de què he parlat... he tingut present el company, el germà... en ells puc trobar Déu. L'he buscat?

 

Paraula de Déu

Lluc 12,35-38

Jesús va dir als seus deixebles:
Estigueu a punt, amb el cos cenyit i els llums encesos. Feu com els criats que esperen quan tornarà el seu amo de la festa de noces, per obrir la porta tan bon punt arribi i truqui. Feliços aquells servents que l'amo, quan arribi, trobi vetllant! Us asseguro que se cenyirà, els farà seure a taula i es posarà a servir-los. Feliços d'ells si ve a mitjanit o a la matinada i els troba vetllant així!

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • També he d'aprendre i créixer en atenció, consciència, vetlla.
  • Sovint vaig amb el “pilot automàtic” connectat. Ja sé, o m’ho penso!, què és el que passarà, com aniran les coses... Funciono. I funciono rutinàriament.
  • La invitació de Jesús a vetllar és la invitació a “estar en el lloc on estic, ara mateix”. A no fer-me el sabut. A disposar-me a aprendre en cada moment i viure amb atenció el que m’arriba. A l’aguait de la sorpresa i la novetat. En qualsevol moment pot passar alguna cosa molt important. Cal que visqui amb atenció. Amb els ulls i les oïdes ben receptius. Amb la intenció de rebre el que vingui. Com vingui. Quan vingui.
  • Vetlleu.
  • Josep Miquel Esteban sj

Conversa

Converso amb Jesús, tot passejant per algun lloc o paratge que em sigui familiar (el parc de davant de casa, un bosc als afores del poble...). Li parlo amb franquesa de tot allò que m'amoïna i de tot allò que em fa feliç.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús