User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-01-11

Presència de Déu

Em recullo un moment i prenc consciència de la presència de Déu al meu voltant i dins meu. Ell ha creat l'univers sencer, el sol i la lluna, la terra i els oceans, cada molècula i cada àtom. Tot el que existeix. Déu ara batega en el meu cor.

Llibertat

Aquesta setmana puc demanar de ser alliberat dels «falsos absoluts», de les «necessitats creades» per a aspirar a una vida més pobra i senzilla.

Consciència

Ajuda'm, Senyor, a ser més conscient de la teva presència. Ensenya'm a reconèixer-la en els altres. Cuidant-los a ells et cuido a tu.

Paraula de Déu

Marc 1,14-20

Després que Joan fou empresonat, Jesús anà a Galilea i anunciava la bona nova de Déu. Deia:
- S'ha complert el temps i el Regne de Déu és a prop. Convertiu-vos i creieu en la bona nova.
Tot passant vora el llac de Galilea, veié Simó i el seu germà Andreu, que tiraven les xarxes a l'aigua. Eren pescadors. Jesús els digué:
- Veniu amb mi i us faré pescadors d'homes.
Immediatament deixaren les xarxes i el van seguir.
Una mica més enllà veié Jaume, fill de Zebedeu, i el seu germà Joan, que eren a la barca repassant les xarxes, i tot seguit els va cridar. Ells deixaren el seu pare Zebedeu amb els jornalers a la barca i se n'anaren amb Jesús.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • El cas és que ni Simó i Andreu, ni Jaume i Joan, eren al temple pregant, ni a la sinagoga escoltant la Paraula setmanal. No. Eren vora el llac, fent la seva feina de cada dia: tirar el filat a l’aigua, repassar les xarxes… Segurament la rutina diària de la seva feina: ser pescadors.
  • I Jesús tot passant els veu. Tan enfeinats com estaven, ni s’adonen de la seva presència, fins que per damunt de la remor de l’aigua del llac escolten una veu. I tot alçant la mirada veuen Jesús que els diu: “Veniu amb mi i us faré pescadors d’homes”. Veniu, us vull allò que sou: pescadors. Amb mi fareu el mateix, però d’una altra manera, a la meva manera.
  • M’adono que: - La feina de cada dia, rutinària, creativa, professional…, pot ser també un lloc de trobada amb el Senyor? - Allò que faig és important, però potser encara ho és més “com” ho estic fent….?
  • Josefina Villà rjm

Conversa

La paraula de Déu se m'adreça com un encoratjament? O potser com una pregunta oberta? O més aviat és aquella resposta que cercava sense saber on? De cor a cor parlo amb Déu, d'amic a amic, sabent-me entès.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús