User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-02-24

Presència de Déu

«En el nom del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant». El senyal de la creu fet externament amb lentitud i respecte, o només recitat internament al ritme de la respiració, em situa davant d'Aquell que és font de la meva vida.

Llibertat

Allibera'm Senyor de la mandra, de la peresa, de l'avorriment... Són enemics de l'ànima i els principals obstacles per a tot creixement espiritual

Consciència

Prenc consciència del bé i del mal que hi ha en mi. Però sobretot del bé. El veig reflectit en molts petits detalls de cada dia, que de no fixar-m'hi acabarien enterrats en l'oblit. Els repasso i en dono gràcies.

Paraula de Déu

Lluc 11,29-32

S'anava reunint encara més gent, i Jesús començà a dir:
--La gent d'aquesta generació és dolenta: demana un senyal, però no els en serà donat cap altre que el de Jonàs. Perquè així com Jonàs va ser un senyal per a la gent de Nínive, també el Fill de l'home ho serà per a aquesta generació. El dia del judici, la reina del país del sud s'alçarà per condemnar els homes d'aquesta generació, perquè ella va venir de l'altre cap de món per escoltar la saviesa de Salomó; i aquí hi ha alguna cosa més que Salomó. El dia del judici, els habitants de Nínive s'aixecaran per condemnar la gent d'aquesta generació, perquè ells es van convertir quan Jonàs els predicà; i aquí hi ha alguna cosa més que Jonàs.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • Aquest temps de pandèmia m’ha possibilitat converses ben profundes i una expressió que he sentit més d’un cop -i de dos i de tres- ha estat un “Déu dirà”.
 • Jo mateixa vaig dir-la algun cop, fins que vaig comprendre que Déu ja estava “dient”, Déu ja està parlant. Alt i clar.
 • Hi ha tantes històries i experiències potents com persones. I encara no conec cap -persona- que aquesta situació no hagi trasbalsat la seva vida: de fora cap endins -inicialment-, però encara més interessant és descobrir la transformació de dins cap enfora que molts estan/estem experimentant.
 • És, pot ser, aquesta pandèmia un “senyal prodigiós” o, dit d’una altra manera més amable, una oportunitat meravellosa de canvi, de conversió. A cadascú ens portarà per camins diferents, però ja sentim la veu del profeta travessant la nostra Nínive, estem dejunant d’aplecs i d’abraçades, fent dols d’estimats que han mort en soledat, seiem a les cendres d’unes rutines incòmodes que ens allunyen i ens fan desconfiar...
 • Ens toca viure un temps de Quaresma ben llarg. Que no hagi de venir cap reina del Sud a retreure’ns res.
 • Ara pot ser l’hora.
 • Paloma Aragüe Calle hcsa

Conversa

Conversa amb Jesús, company de camí que no em deixa mai.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús