User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-02-25

Presència de Déu

Vaig prenent consciència d'una respiració més profunda, més pausada, més rítmica.... Faig lloc al Senyor enmig del soroll de la vida

Llibertat

Allibera'm Senyor de la mandra, de la peresa, de l'avorriment... Són enemics de l'ànima i els principals obstacles per a tot creixement espiritual

Consciència

Prenc consciència de com he viscut les últimes hores, dies i setmanes. I de la manera com l'Esperit del Senyor hi ha estat present, moltes vegades sense adonar-me'n.

Paraula de Déu

Mateu 7,7-12

Jesús va dir als seus deixebles:

Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i Déu us obrirà; perquè el qui demana, rep; el qui cerca, troba, i a qui truca, li obren. ¿Qui de vosaltres, si el seu fill li demana pa, li donarà una pedra? O bé, si li demana peix, li donarà una serp? Així, doncs, si vosaltres, que sou dolents, sabeu donar coses bones als vostres fills, molt més el vostre Pare del cel donarà coses bones als qui les hi demanen. Feu als altres tot allò que voleu que ells us facin; aquest és el resum de la Llei i els Profetes.

 

 

 

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Jesús ens convida a demanar al Pare, utilitza l’imperatiu com a temps verbal per a donar força a la proposta i, ens assegura que si cerquem trobarem, si demanem ens donaran, si truquem ens obriran. Amb el pronom ens mostra que serà Ell per mitjà o amb l’ajuda d’altres que farà efectiva la resposta.
  • Encara que el Pare sap el que necessitem, desitja que ens comuniquem amb Ell i li confiem les nostres peticions. Però ens cal, des del cor, demanar el què ens és necessari per a la tasca que ens té encomanada. Demanar per a rebre, omplir-nos i donar-ho de nou als altres, fent realitat la seva resposta en les seves vides.
  • Nosaltres, que expressem l’estimació humanament, amb limitacions, mancances i faltes, intentem donar als fills el què creiem millor, el més convenient per les seves vides, sempre segons el nostre enteniment i criteri.
  • El Pare ens dóna el millor, Ell què és esperit de donació, es complau donant-se. És el nucli de la seva existència compartir el seu amor amb els homes.
  • Feu als altres el que voleu que us facin; quan ens vingui al pensament el què ens agradaria que ens fessin, ens obsequiessin, ens consolessin, ens acompanyessin, pensem a quina o quines persones conegudes o amb les què ens troben durant el dia, podem oferir el què hem desitjat i, en rebrem també nosaltres. Aquest és el pronom a què es refereix el Pare.
  • Mercè Almirall

Conversa

Conversa amb Jesús, company de camí que no em deixa mai.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús