User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-05-06

Presència de Déu

Deia el teòleg alemany Karl Rahner: «El cristià del futur o serà místic o no serà cristià». Únicament el cristià que ha fet experiència de la seva presència pot viure avui en clau d'evangeli.

Llibertat

Demano la gràcia de poder dirigir tota la meva vida cap a ell. De deixar que ell, en qui crec i a qui estimo, recreï i doni força a tot el que jo sóc.

Consciència

Com em sento, avui? Estic particularment cansat, estressat o deprimit? Quin és l'origen d'aquests sentiments? Els confio al Senyor de la Vida.

Paraula de Déu

Joan 15,9-11

Jesús va dir als seus deixebles:
--Tal com el Pare m'estima, també jo us estimo a vosaltres. Manteniu-vos en el meu amor. Si guardeu els meus manaments, us mantindreu en el meu amor, tal com jo guardo els manaments del meu Pare i em mantinc en el seu amor. Us he dit tot això perquè la meva joia sigui també la vostra, i la vostra joia sigui completa.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • “Restar en l’amor de Jesús”. Vet ací, expressat d’una manera sintètica, la proposta central del fragment de l’Evangeli d’avui. “L’amor” és un PRINCIPI DINÀMIC, sempre en moviment, cridat a créixer, a expandir-se, crear i recrear nova vida. Encara més si es tracta de l’amor de Jesús, tan dinàmic i expansiu, que arriba “fins a l’extrem” de buidar-se del tot pels altres, de lliurar-se enterament. “Restar” és un PRINCIPI ESTÀTIC. Aquí del que es tracta és de no moure’s d’aquest lloc, d’arrelar-se fermament.
  • En fi, Jesús ens convida a VIURE ARRELATS EN UNA DINÀMICA CONCRETA. Això és el que ell ha fet al llarg de tota la seva vida: viure ancorat, sense apartar-se ni un pel del dinamisme amorós del Pare que, per la força i ventolera del seu Esperit, el mou i empeny sempre més enllà, per fer palesa als ulls del món la font i l’arrel de la que viu. I això és al que convida Jesús als deixebles i a tots els seus seguidors: romandre en el seu amor, no apartar-se d’allà i, des d’aquest lloc moure’s per contagiar i donar a conèixer aquest amor al món sencer.
  • Diríem que la font d’on viu Jesús és estàtica (Deu és AMOR) y alhora dinàmica (Déu també és AMAR). Aquesta font és la que omple el seu cor de goig i la que pot omplir també el nostre, si ens deixem endinsar per aquest camí. És un goig que roman perdurablement en nosaltres, siguin quines siguin les vicissituds que haurem de viure en el nostre seguiment de Jesús.
  • Carles Marcet sj

Conversa

Senyor, què puc fer per Tu?

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús