User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-06-08

Presència de Déu

Durant uns moments, contemplo amb gratitud, la discreta presència de Déu en totes les coses; donant vida a les plantes; donant capacitat de sentir als animals i finalment, fent de mi temple del seu Esperit

Llibertat

Per a, més enllà d'ideologies i opinions diferents, fer una opció fonamental per l'Evangeli de Jesús. No és qüestió de voluntat sinó d'un do a demanar

Consciència

Prenc consciència del molt bé que el Senyor fa en mi cada dia i d'aquell bé que a través meu arriba als altres

Paraula de Déu

Mateu 5,13-16

Jesús va dir als seus deixebles:
--Vosaltres sou la sal de la terra. Si la sal perd el gust, amb què la tornaran salada? Ja no és bona per a res, sinó per a llençar-la fora i que la gent la trepitgi.
»Vosaltres sou la llum del món. No es pot amagar un poble posat dalt d'una muntanya, i ningú no encén una llàntia per posar-la sota una mesura, sinó en el portallànties, perquè faci llum a tots els qui són a la casa. Que brilli igualment la vostra llum davant la gent; així veuran les vostres bones obres i glorificaran el vostre Pare del cel.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • Veritablement les paràboles de Jesús són senzillament delicioses i ocurrents.
 • El passatge evangèlic d’avui forma part del Sermó de la Muntanya i és la continuació de les Benaurances. Per tant, podem dir que les Benaurances quan són aplicades tenen una projecció social. És aquí on l’expressió de “Vosaltres sou la sal de la terra ... Vosaltres sou la llum del món ...” adquireixen tot el sentit.
 • Jesús ens diu: “VOSALTRES SOU”. És un llenguatge directe i concret dirigit als seus seguidors. Des de ja, Jesús ens dóna les directrius per construir el Regne de Déu. Jesús vol introduir en la història humana un grup de seguidors capaços de transformar la vida vivint les Benaurances.
 • La sal ens estimula el gust, la llum la visió. Són dos dels nostres "sentits" bàsics, que ens remeten la “sal” a la cuina (aliments) i l’"espelma" a la sala-menjador. És en aquests "habitats" on es cou la quotidianitat familiar.
 • I és des d’aquí, des d’aquesta quotidianitat, que som cridats a donar gust a la vida, i elegits per il·luminar i portar Déu al nostre entorn.
 • Podem demanar a Déu que ens doni el “do de l’autenticitat” per poder transmetre aquest sabor i aquesta llum que Ell ens regala.
 • Emili Reimat

Conversa

Què em ressona de la Paraula de Déu? M'ha deixat indiferent? M'ha consolat i m'ha animat a continuar la jornada d'una manera nova?.
Comparteixo amb Jesús els meus sentiments.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús