User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-07-20

Presència de Déu

Senyor, ajuda'm a viure plenament la teva presència. Mantén-me en el teu amor. Deixa que el meu cor arribi a ser un amb el teu.

Llibertat

"En aquells dies, Déu m'ensenyava com un mestre ensenya el seu deixeble" St. Ignasi.
Faig memòria de totes les coses que Déu m'ha ensenyat i m'ensenya encara, li demano la gràcia i la llibertat de deixar-me transformar per la seva Paraula.

 

Consciència

Prenc consciència de les meves potencialitats i en dono gràcies. Però també dels meus impediments i centraments, en demano perdó.

Paraula de Déu

Mateu 12,46-50

Mentre Jesús s'adreçava a la gent, la seva mare i els seus germans, que eren fora, volien parlar amb ell. Algú li digué:
--La teva mare i els teus germans són aquí fora, que volen parlar amb tu.
Ell li respongué:
--¿Qui és la meva mare i qui són els meus germans?
Llavors, assenyalant amb la mà els seus deixebles, digué:
--Aquests són la meva mare i els meus germans. El qui fa la voluntat del meu Pare del cel, aquest és el meu germà, la meva germana, la meva mare.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • La família de Déu:
  • Quines paraules de la Paraula! Sembla que Jesús rebutja la seva família de sang. Però només són aparences... L'Evangeli ens endinsa fermament i dolçament vers la Bona Notícia: som i serem família de Déu. No per un llinatge de sang sinó per ser seguidors del Crist. Ell ha obert les portes exigents de la universalitat. Ell abraça la condició humana. Ell l'ha buscada sense mesura, o potser fins la mesura de l'immesurable: l'amor incondicional. És aquesta la disposició de Jesús. Avui se'ns recorda un aspecte fonamental de la nostra fe: l'escolta (obediència) a la voluntat i al desig del Pare.
  • A. L'obediència com una escolta a cau d'orella: Potser escoltar és una de les més difícils tasques que tenim. El desig de Déu per a nosaltres es d'una finor exquisida, com la suau i silenciosa brisa. Allí, on cal anar a peus descoberts, saber endinsar-se generosament. Cal escoltar les traces de Déu en les situacions vitals donades: a la meva vida i no pas en la vida que m'agradaria tenir i no tinc.
  • B. L'obediència com una acció: L'escolta és una acció i implica un compromís. Ser la família de Déu ens demana ser germans i això és una disposició a fer, a treballar, a pensar les nostres decisions quotidianes en la mesura que puguin acomplir això que hem escoltat. Per això, el camí del creient és incommensurable, és camí a continuar fent sota la llum de l' Evangeli - el mateix Crist -. Com diu Rainer Maria Rilke: "Darrera dels estels de l'Orient, l'àngel espera que jo em faci més límpid".
  • Eduard López sj

Conversa

Com ha ressonat en mi la Paraula de Déu? M'ha deixat fred o m'ha mogut a consol i pau? Contemplo Jesús dret o assegut al meu costat, i comparteixo amb Ell els meus sentiments.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús