User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-09-17

Presència de Déu

«Déu és més a prop que nosaltres mateixos». La nostra tasca ara és ajudar a crear aquesta quietud interior que ens permeti escoltar. Entrem en un ritme nou, lent, compassat.

Llibertat

El cristià és, com tota persona humana, gerro de terrissa, fragilitat màxima. La llibertat a la qual ha estat cridat, però, fa d'aquesta terrissa i fragilitat una promesa que el porta sempre a una humanitat més fecunda.

 

Consciència

Prenc consciència de tots els béns rebuts de formes tan diverses: somriures, gestos, paraules... En reconec la font i en dono gràcies, tot disposant-me a llegir la seva Paraula

Paraula de Déu

Lluc 8, 1-3

Jesús anava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la bona nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones que havien estat curades d'esperits malignes i de malalties: Maria, l'anomenada Magdalena, de la qual havien sortit set dimonis, Joana, la muller de Cuses, administrador d'Herodes, Susanna i moltes altres, que els proveïen amb els seus béns.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • Jesús trenca esquemes, el grup de dones seguint-lo, ens pot sorprendre, però està en conseqüència amb el que ell fa, ja que mitja vida va estar al costat dels marginats; això suposa, tant abans com ara, tota una innovació increïble.
 • El grup dels seguidors i seguidores de Jesús, representen a totes les persones, de tots els temps, dones i homes, en qualitat de deixebles de Jesús, que amb la mateixa dignitat el seguien i el seguim.
 • Maria Magdalena, que en el passat havia patit molt, que havia conegut el mal de la seva societat, estima Jesús amb profunditat. És per això que serà la primera en veure a Jesús Ressuscitat. Ella és la que més sabia què representava la victòria de Jesús sobre el mal.
 • Tant de bo que el nostre camí de fe sigui com el que van fer aquelles dones: de la conversió al seguiment i, d’aquest, al testimoni del Crist.
 • També nosaltres avui, podem ser llavors d’humanitat renovada, on tothom troba la seva dignitat. Homes i dones som iguals en la diversitat de serveis que podem fer dins de l’Església, i que aquesta reconegui la seva diversitat.
 • Això és el Regne de Déu, compartir el que tenim, perquè totes i tots puguem viure com Déu Pare/Mare vol.
 • Joan Carles Nicuesa

Conversa

La pregària és diàleg d'amor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús