User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-10-17

Presència de Déu

Sento l'escalf de Déu. El puc experimentar si m'aturo enmig de les preocupacions de la vida. Ell m'acompanya sempre.

Llibertat

Aquesta setmana et vull demanar llibertat de les falses seguretats, aquelles que m'endureixen i m'aïllen dels altres. En el dubte i en la recerca, la meva confiança és molt més gran.

Consciència

Prenc consciència del bé que rebo de Déu i els altres. A vegades no en sóc prou conscient. Em queixo i em lamento contínuament per no ser prou estimat, quan realment és molt el que cada dia li dec i dec als altres

Paraula de Déu

Marc 10, 35-45

Jaume i Joan, els fills de Zebedeu, s'acosten a Jesús i li diuen:
- Mestre, voldríem que ens concedissis el que et demanarem.
Jesús els preguntà:
- Què voleu que faci per vosaltres?
Ells li respongueren:
- Concedeix-nos de seure amb tu a la teva glòria l'un a la teva dreta i l'altre a la teva esquerra.
Jesús els contestà:
- No sabeu què demaneu. ¿Podeu beure la copa que jo beuré o ser batejats amb el baptisme amb què jo seré batejat?
Ells li respongueren:
- Sí que podem.
Jesús els digué:
- Prou que beureu la copa que jo beuré i sereu batejats amb el baptisme amb què jo seré batejat; però seure a la meva dreta o a la meva esquerra, no sóc jo qui ho ha de concedir: hi seuran aquells per a qui Déu ho ha preparat.
Quan els altres deu ho sentiren, es van indignar contra Jaume i Joan. Jesús els cridà i els digué:
- Ja sabeu que els qui figuren com a governants de les nacions les dominen com si en fossin amos, i que els grans personatges les mantenen sota el seu poder. Però entre vosaltres no ha de ser pas així: qui vulgui ser important enmig vostre, que es faci el vostre servidor, i qui vulgui ser el primer, que es faci l'esclau de tots; com el Fill de l'home, que no ha vingut a ser servit, sinó a servir i a donar la seva vida com a rescat per tothom.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • La nostra relació d’amic, d’enamorat amb Jesús ens permet confiar-li les nostres preocupacions i desitjos. Ell sempre ens escolta amb un tracte personal i únic i ens dona una resposta. La resposta ve de Déu, ens cal escoltar-la amb el cor i pregar-la perquè plena d’amor ens mostra la seva voluntat, el que ens portarà a glorificar-lo.
 • La passió per Jesús ens fa anhelar la seva proximitat, restar al seu costat. Com podem demanar una posició a la dreta o a l’esquerra d’Ell en la seva glòria? Posar límits, delimitar espais, imaginar posicionaments a la seva glòria? No serà esdevenir U amb Ell? La nostra raó humana no és capaç d’imaginar-ho, tot i que en certs moments de la vida ens és donat intuir aquesta plenitud.
 • El Mestre ens dona les pistes per assolir el nostre desig. Amb respecte i estimació, sense enfosquir la il·lusió ens respon: cal seguir-lo, fer de la seva vida la nostra vida amb ell, donar-nos plenament acceptant dificultats i riscos.
 • Per estar al seu costat en aquesta vida, tan a prop com desitgem i pel temps que vulguem, cal fer-nos servidors, posar-nos als peus de tots, i en ells el trobarem.
 • Bojament enamorats i sentint-nos especials, ens apropem a Ell, ens donem amorosament, el servim, l’estimem, el consolem, ens solidaritzem amb les seves dificultats i menyspreus. És a Ell a qui ens oferim; l’abracem, el besem, sentim les seves mans entre les nostres i la seva mirada clara i profunda que il·lumina el nostre cor.
 • Ens oferim buidant-nos i Tu, Senyor, ens omples i vas posseint-nos; és el què el nostre cor humà és capaç de sentir i acollir en l’esdevenir de la vida fins a romandre plenament amb TU per sempre en la teva glòria.
 • Mercè Almirall

Conversa

Conversa amb Jesús: Ensenya'm la font que et feia viure amb total fidelitat i llibertat amb el Pare.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús