User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-10-18

Presència de Déu

La vida quotidiana ens porta a la teva presència. Això sí, sempre que, allà on siguem, sapiguem recollir-nos per sentir el teu desig de comunicar-te

Llibertat

És la por allò que mata la meva llibertat i fa que m'aferri a l'autoritat, a la seguretat, a allò que conec des de sempre. Demano coratge per a poder trencar amb tot allò que no em deixa estimar amb llibertat.

Consciència

En presència del Déu que m'estima, miro honestament els sentiments que m'han envaït les darreres hores. Les llums, les foscors... Miro de veure-hi en tot la seva petjada.

Paraula de Déu

Lluc 10,1-9

El Senyor en designà uns altres setanta-dos i els envià de dos en dos perquè anessin davant seu a cada poble i a cada lloc per on ell mateix havia de passar. Els deia:
--La collita és abundant, però els segadors són pocs. Pregueu, doncs, a l'amo dels sembrats que hi enviï més segadors. Aneu: jo us envio com anyells enmig de llops. No porteu bossa, ni sarró, ni sandàlies, i no us atureu a saludar ningú pel camí. Quan entreu en una casa, digueu primer: "Pau en aquesta casa." Si allí hi ha algú que n'és digne, la pau que li desitgeu reposarà damunt d'ell; si no, tornarà a vosaltres. Quedeu-vos en aquella casa, menjant i bevent el que tinguin: el qui treballa, bé es mereix el seu jornal. No aneu de casa en casa.
»Si entreu en una població i us acullen, mengeu el que us ofereixin, cureu els malalts que hi hagi i digueu a la gent: "El Regne de Déu és a prop vostre."

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • El Senyor ens crida pel nostre nom per encomanar-nos la tasca de la nostra vida: anar pel món fent-lo present, Ell ens necessita perquè siguem testimonis dels fruits del seu amor, ara i aquí.
  • Cal estar atent a les seves indicacions; són les més idònies per cada persona i moment de la vida, ajustades per poder realitzar-les sense que ens superin i, sempre comptant amb la seva presència que ens habita.
  • Els requisits per portar-la a terme són pocs i senzills de complir, tan sols és important deixar-se inspirar per l’esperit i posar la confiança en que Ell sempre ens acompanyarà per a afrontar les dificultats que el camí ens presenti.
  • Nosaltres som testimonis de la seva presència i és l‘Esperit qui il·lumina els cors que s’obren a ella. Tots els que compartim l’experiència del Senyor en la nostra vida ens sentim germans i la seva benedicció s’espargeix sobre nostre.
  • Preguem al Pare perquè arribi a força cors la seva crida i se segui una collita abundosa que sigui aliment nutritiu pel cor de més i més persones cada dia.
  • Mercè Almirall

Conversa

El fonament de la meva solidaritat és l'amistat amb Jesús. Cultivo aquesta amistat amb una estona de la seva companyia.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús