User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-05-13

Presència de Déu

Endreço el meu interior . Deixo a un costat per uns moments pensaments i maldecaps que a vegades ho ocupen tot. L'espai que vaig deixant el va omplint a poc a poc la seva presència.

Llibertat

Demano ser alliberat dels sorolls interiors i exteriors que m'impedeixen anar més a fons en la vida. Una vida superficial és una vida encadenada pels enganys.

Consciència

Prenc consciència de la quantitat d'oportunitats que cada dia Déu posa en la meva vida per a poder estimar. Repasso amb agraïment les darreres hores.

Paraula de Déu

Joan 14,1-6

Jesús va dir als seus deixebles:
Que els vostres cors s'asserenin. Creieu en Déu, creieu també en mi. A casa del meu Pare hi ha lloc per a molts; si no n'hi hagués, ¿us podria dir que vaig a preparar-vos-hi estada? I quan hauré anat a preparar-vos-la, tornaré i us prendré amb mi, perquè també vosaltres estigueu allà on jo estic. I allà on jo vaig, ja sabeu quin camí hi porta.
Tomàs li pregunta:
--Senyor, si ni tan sols sabem on vas, com podem saber quin camí hi porta?
Jesús li respon:
--Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • On tinc posat el cor? On reposa la meva esperança? Sovint poso la confiança en moltes coses que no tenen la força d'asserenar el meu cor, de besar-me l'ànima, d'ajudar-me a viure en comunió amb els altres.
  • Faig meves les paraules dels salms: "Només en Déu reposa la meva ànima, d'ell em ve la salvació" (Sl 62). "Tu ets el meu Déu, Senyor, a l'alba et cerco. Tot jo tinc set de tu, per tu es desviu el meu cor..." (Sl 63). Al començar l'Evangeli de Joan trobem dos deixebles que van decidir seguir Jesús. Ell, en veure que el seguien, els preguntà: - "Què busqueu?" Li digueren: -"Rabí, on t'estàs?" Jesús els respongué: - "Veniu i ho veureu". Ells hi anaren , veieren on s'estava i es quedaren amb ell...
  • Ara, al final de l'Evangeli, és Jesús mateix qui pren la iniciativa: "Tornaré i us prendré amb mi, perquè també vosaltres estigueu on jo estic". No et cansis, Jesús, de convidar-me a participar de la relació personal que vius amb el Pare!
  • Alvar Sánchez, sj.

Conversa

Com ha ressonat en mi la Paraula de Déu? M'ha deixat fred o m'ha mogut a consol i pau? Contemplo Jesús dret o assegut al meu costat, i comparteixo amb Ell els meus sentiments.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús