User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-06-20

Presència de Déu

Endreço el meu interior . Deixo a un costat per uns moments pensaments i maldecaps que a vegades ho ocupen tot. L'espai que vaig deixant el va omplint a poc a poc la seva presència.

Llibertat

Demano a Déu gràcia i força per posar els meus desigs,
les meves intencions, els meus sentiments
al servei d'una vida plena i basada en l'amor

Consciència

Prenc consciència del moment que visc. Prenc el pols al meu cor: de quins mals pateix?, què és el que el mou?, què és el que el frena?

Paraula de Déu

Mateu 7, 1-5

Jesús va dir als seus deixebles: No judiqueu, i no sereu judicats. Perquè tal com judiqueu sereu judicats, i tal com mesureu sereu mesurats. Com és que veus la brossa a l'ull del teu germà i no t'adones de la biga que hi ha en el teu? Com pots dir al teu germà: "Deixa'm que et tregui l'estella de l'ull", si tu tens una biga en el teu? Hipòcrita, treu primer la biga del teu ull i llavors hi veuràs prou clar per a treure l'estella de l'ull del teu germà.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • En un món en el que trobem que tothom opina de tothom, i que les desqualificacions estan a l’ordre del dia, és més que revolucionària la Paraula de Déu. Sant Ignasi també parla en aquesta direcció quan invita considerar com “l’amor convé posar-lo abans en les obres que en les paraules”. Tota una declaració d’intencions, oi?
  • Però és que, en la vida ordinària, Ignasi de Loiola també ens parla de tendir més aviat a “salvar la proposició de l’altre”. Quants judicis exagerats o cruels ens estalviaríem, oi? No és sols un silenci forçat el que se’ns demana: és un esforç de la mirada. Si mirem amb els ulls de Déu tot es transforma. Potser el que ens passa és que ens és més còmode veure per on l’altra persona fluixeja, oi?
  • Que el Senyor ens ajudi a que el seu Cor ens inundi amb el seu amor.
  • Enric Puiggròs sj

Conversa

Allò que he après, allò que encara no veig clar... tot ho comparteixo amb Jesús, que al meu costat no deixa un sol moment d'escoltar-me i acollir-me amb un amor infinit.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús