User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-08-09

Presència de Déu

Ell ve i toca el cor com i quan vol. Jo no faig més que posar-me a tret de la seva suau presència. Déu sempre entra de puntetes.

Llibertat

Demano la gràcia de poder deixar de banda, només per uns moments, les meves pors, barreres i servituds, i oferir-me així a ell plenament. Ara és ell qui em guia.

Consciència

Prenc consciència de la poca atenció per les persones que m'envolten (amics, familiars, companys de feina ..) en demano perdó. Prenc consciència també del bé que actueu en mi i en els altres

Paraula de Déu

Osees 2,16.17b-18.21-22

Això diu el Senyor:
Jo la seduiré,
la portaré al desert
i li parlaré al cor.
Allà em correspondrà
com quan era jove,
quan pujà del país d'Egipte.
Et prendré com a esposa per sempre,
et prendré com a esposa
i pagaré per tu bondat i justícia,
amor i misericòrdia.
Et prendré com a esposa
pagant un preu de fidelitat.
Així coneixeràs qui és el Senyor.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Sentim el desig del Senyor per cadascun de nosaltres que es manifesta, des del principi, en engendrar la nostra vida amb el seu amor, com oli que encén la nostra torxa, per fer lluminós el camí de trobada amb Ell.
  • Obrim el cor a la seva seducció, en el silenci de la pregària i en totes les persones, coses i situacions de la vida i en l’escolta atenta i il·lusionada, des del cor, deixem que les seves paraules vagin enamorant el nostre cor engrandint l’atracció vers Ell.
  • El Senyor ens vol esposar; vol donar-se, per sempre; Ell tot, es deleix per la nostra diversitat, sorgida de la seva mà, per estrènyer la nostra relació amorosa.
  • Emocionem-nos pel que pagarà per prendre’ns com esposa: bondat i justícia, amor i misericòrdia i, fidelitat per sempre malgrat que no sapiguem correspondre’l.
  • Demanem que amb l’oli que el Senyor va dipositant en el nostre cor mantinguem sempre la torxa ardent per anar coneixent qui és el Senyor.
  • Mercè Almirall

Conversa

Converso amb Jesús, tot passejant per algun lloc o paratge que em sigui familiar (el parc de davant de casa, un bosc als afores del poble...). Li parlo amb franquesa de tot allò que m'amoïna i de tot allò que em fa feliç.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús