User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-08-10

Presència de Déu

Pregar no és desconnectar de res, sinó deixar-se acompanyar per la presència d'un Déu que ve a trobar-nos allà on som.

 

Llibertat

És possible que en aquests moments hi hagi alguna cosa que no em deixa ser plenament lliure. Hi penso, però no la poso com a excusa de res: la força del seu Esperit pot més que totes les cadenes. Demano confiar-hi.

Consciència

Penso en les experiències recents o passades que la vida m'ha proporcionat; les unes, joioses, han omplert a vessar el meu cor... les altres, doloroses, m'han ajudat a créixer.

Paraula de Déu

Joan 12, 24-26

Jesús va dir als seus deixebles:

Us ho ben asseguro: si el gra de blat, quan cau a la terra, no mor, queda ell tot sol, però si mor, dóna molt de fruit. Els qui estimen la pròpia vida, la perden, i els qui no l'estimen en aquest món, la guarden per a la vida eterna. Si algú es vol fer servidor meu, que em segueixi, i s'estarà on jo m'estic. El Pare honorarà els qui es fan servidors meus.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • La festa de Sant Llorenç, màrtir, és una invitació a l’alegria; aquesta nit el mateix univers s’il·luminarà amb “les llàgrimes de Sant Llorenç” perquè el contemplem amb joia i agraïment. L’alegria és part fonamental de la nostra fe; ens arriba mitjançant la valenta santedat de Sant Llorenç i ens invita a contemplar el nostre món i l’univers amb joia i agraïment.
  • Valoro la importància de transmetre alegria? Què és el que realment em comunica alegria? Què és el que realment em pot entristir la vida?
  • El testimoni de Sant Llorenç ens convida a anar contracorrent de tots aquells que per diverses raons estan fent malbé el nostre planeta. Estimar la llum, estimar la vida, estimar els humans,... és reconvertir el nostre dia a dia en una font segura de llum i de joia.
  • Com em situo enfront d’aquestes realitats?
  • Jesús Renau sj

Conversa

Quins sentiments sorgeixen en mi en pregar i reflexionar sobre la Paraula de Déu? M'imagino Jesús mateix, assegut o dret, a prop meu, i li obro el cor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús