User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-08-13

Presència de Déu

M'ha acompanyat des de sempre, fins i tot des d'abans de néixer i existir. Ara em modela dia a dia a través de moltes mans. Em mira a través de molts ulls. Em somriu a través de molts rostres... Percebo la presència de Déu sobretot en els altres.

Llibertat

La rutina de la vida de cada dia em pot fer oblidar que estic fet per a la llibertat. El Senyor m'ho recorda i em crida a viure menys pendent del temps, de l'opinió dels altres, menys pendent de mi mateix.

Consciència

Prenc consciència de tot allò que em fa bé, que m'ajuda a sortir de mi mateix, que em fa més persona, que em fa més feliç... Tot això és de Déu, cal donar-ne gràcies

Paraula de Déu

Mateu 19, 13-15

Alguns presentaren a Jesús uns infants perquè els imposés les mans i pregués per ells, però els deixebles els renyaven. Jesús digué:
- Deixeu estar els infants: no els impediu que vinguin a mi, perquè el Regne del cel és dels qui són com ells.
I, després d'imposar-los les mans, se'n va anar d'allí.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Recordem com en temps de Jesús, els nens eren entre el col·lectiu (juntament amb les dones, les vídues, els malalts, els infidels) que era tingut per no res. I vet aquí que Ell no només els acull, els beneeix i prega per ells, sinó que posa en valor les seves qualitats per què siguin model per tots els qui volem ser deixebles i construir el seu Regne.
  • La primera que goso assenyalar és l’espontaneïtat, la capacitat de sorprendre’s i gaudir de tot. Una altra és que ells potser no ho saben, però encara tenen molt a aprendre i es deixen cuidar i educar i acompanyar... es deixen fer. I van aprenent i, sobre tot, descobrint, amb assaig-error inclòs.
  • Tenen força energia, sovint ens deixen enrere als qui tenim més anys, però alhora ens empenyen a donar encara una miqueta més, ens estimulen i esperonen.
  • Afegiu el que vulgueu...
  • I ara, mirem-nos amb aquestes qualitats. Potser algú ens tindrà per no res, però serà així com tirarem endavant el Regne de Déu!
  • Paloma Aragüe Calle hcsa

Conversa

La pregària és diàleg d'amor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús