User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-11-23

Presència de Déu

La vida quotidiana ens porta a la teva presència. Això sí, sempre que, allà on siguem, sapiguem recollir-nos per sentir el teu desig de comunicar-te

Llibertat

La rutina de la vida de cada dia em pot fer oblidar que estic fet per a la llibertat. El Senyor m'ho recorda i em crida a viure menys pendent del temps, de l'opinió dels altres, menys pendent de mi mateix.

Consciència

Prenc consciència d'allò viscut les darreres hores o dies. Hi busco serenament les petjades de la seva presència.

Paraula de Déu

Lluc 21,12-19

Jesús va dir als seus deixebles: Us agafaran, us perseguiran, us portaran a les sinagogues i a les presons i us faran comparèixer davant els reis i els governadors per causa del meu nom. Serà una ocasió de donar testimoni. Estigueu decidits a no preparar-vos la defensa: jo mateix us donaré una eloqüència i una saviesa que cap dels vostres adversaris no serà capaç de resistir o de contradir. Sereu traïts fins i tot pels vostres pares, germans, parents i amics, i en mataran alguns de vosaltres. Tothom us odiarà per causa del meu nom. Però no es perdrà ni un de sol dels vostres cabells. Amb la vostra perseverança salvareu la vida!

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Jesús ens recorda que els temps difícils no han de ser temps de laments i desànim. La idea de Jesús és una altra. Precisament en temps de crisi “tindreu ocasió de donar testimoniatge”.
  • Esperança, paciència i perseverança poden ser qualitats fonamentals d’aquest testimoni.
  • La persona té ESPERANÇA quan creu que les coses poden canviar i pensa que és possible transformar la situació i gaudir d'una vida més humana.
  • A la societat avui li falta molta PACIÈNCIA. Aquesta no és fruit de la debilitat. Al contrari, suposa fortalesa interior. La persona pacient mobilitza totes les energies per tal de no doblegar-se davant l'adversitat i continuar lluitant amb fermesa, sense deixar-se pertorbar pels esdeveniments.
  • La paciència no és una virtut d'un moment, sinó un estil de PERSEVERAR de manera pacífica però tenaç. Aquesta és l'exhortació de Jesús: «Amb la vostra perseverança salvareu les vostres vides».
  • Emili Reimat

Conversa

Començo a parlar amb Jesús sobre el fragment bíblic que acabo de meditar. Quina paraula ha ressonat més en mi? Quins sentiments o fets de la meva pròpia vida ha desvetllat? Deixo que tot això vagi brollant a poc a poc a la consciència i ho confio a Jesús.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús