User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-11-26

Presència de Déu

Aquí em tens, Senyor.
Davant teu no em valen ni els càrrecs ni els títols, ni la gran quantitat de béns amb els quals em protegeixo. Només vull passar una estona al teu costat.

Llibertat

Déu no és estrany a la meva llibertat. El seu Esperit anima els meus desigs més profunds, i els impulsa vers tot allò que és bo. Demano gràcia per estar sempre obert a la llibertat que ve del seu Esperit

Consciència

Recordo allò que he viscut les darreres hores o els últimes dies. M'adono de la quantitat de «coses» que han passat. Sentiments, esdeveniments, converses... omplen la meva vida i l'enriqueixen. En dono gràcies.

Paraula de Déu

Lluc 21,34-36

Jesús va dir als seus deixebles:

Vosaltres estigueu alerta: que l'excés de menjar o l'embriaguesa o les preocupacions de la vida no afeixuguin el vostre cor, perquè de cop i volta, com un llaç, us trobaríeu a sobre aquell dia, que caurà sobre tots els habitants de la terra. Vetlleu, doncs, i pregueu en tot moment perquè us pugueu escapar de tot això que ha de succeir i us pugueu presentar sense temor davant el Fill de l'home.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Vetllar i pregar en aquesta hora, i sempre. Que tants impactes i tantes confusions no ens allunyin d’allò que és l’essència, per més que de vegades estigui tan difuminada: estar atent al cor de les persones i atendre els seus sofriments i les seves angoixes, apropar-s’hi com el que s’apropa a una terra sagrada. Una vida lliurada mai es perd, si podem fer sentir a les persones que són estimades, que el món trontolla i està ple de desastres, i, no obstant, aquest univers que habitem és un convit a estimar, una interpel·lació contínua a veure el rostre de Déu en aquell que necessita i a sentir-nos convocats a l’hora punta de l’amor.
  • Cavar cada dia la petita parcel·la de terra sabent per a Qui vivim i per a Què, sentint, sense veure-ho, en la interioritat més profunda i silenciosa, que hi ha molt més que el que veiem, i que Ell hi és, aquest Ell que no abandona mai.
  • Si vetllem i preguem, si en fem l’eix de la nostra vida, arribaran situacions per a les quals no és vàlid cap simulacre, potser llavors amb humilitat creuarem l’última porta cap a la Llum, on també serem Tot amb Tots, mentrestant, la vetlla atenta al qui ens necessita, i els ulls i el cor en la pregària. Saber estar amb els altres i saber estar amb Ell. I, estant, creuarem les portes que calgui. En la confiança i l’amor.
  • M Lluïsa Geronès Estrada

Conversa

Encara a la seva presència, confio a Jesús aquelles llums i aquelles foscors que he sentit durant la pregària.

 

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús