User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2023-01-25

Presència de Déu

«En el nom del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant». El senyal de la creu fet externament amb lentitud i respecte, o només recitat internament al ritme de la respiració, em situa davant d'Aquell que és font de la meva vida.

Llibertat

Allibera'm Senyor de la mandra, de la peresa, de l'avorriment... Són enemics de l'ànima i els principals obstacles per a tot creixement espiritual

Consciència

Com em sento, avui? Estic particularment cansat, estressat o deprimit? Quin és l'origen d'aquests sentiments? Els confio al Senyor de la Vida.

Paraula de Déu

Marc 16,15-18

Jesús s'aparegué als onze i els digué:
—Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l’evangeli a tota la creació. Els qui creuran i seran batejats se salvaran, però els qui no creuran es condemnaran. Els senyals que acompanyaran els qui hauran cregut seran aquests: en nom meu trauran dimonis, parlaran llenguatges que no coneixien, agafaran serps amb les mans i, si beuen alguna metzina, no els farà cap mal; imposaran les mans als malalts, i es posaran bons.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • La conversió de Sant Pau, avui, suggereix diverses coses. Em fixo en tres:
  • 1) Podem canviar. Si pensava que “canviar, les persones no canviem”, avui se’m fa evident que sí. Que és possible. Potser no sempre serà a la manera de St. Pau, caient del burro. Però podem canviar ni que sigui -¿imperceptiblement?- en el dia a dia. Lentament. Poc a poc. Polint. Posant atenció. Aprenent, exercitant, i confiant.
  • 2) Som enviats. A ser Bona Notícia. A anunciar i proclamar la Bona Notícia. No és cosa de gustos, aficions, facilitats... Enviats. Amb un encàrrec. Amb una missió.
  • 3) Tota la creació. També la casa comuna. El medi ambient que ens sosté, també ha de rebre la Bona Notícia. També hem de tenir-ne cura. Molta i delicada.
  • Josep Miquel Esteban sj

Conversa

Comparteixo amb Jesús il.lusions, preocupacions, alegries.... Puc demanar-li també per aquells a qui estimo.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús