User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2023-09-22

Presència de Déu

Lentament, vaig entrant en la serenor del silenci. Intento adonar-me de com Déu hi és present. Aquí i ara. En allò que faig, en les persones amb qui em trobo i en les situacions que visc diàriament. Com fer que aquesta presència sigui significativa per a mi?

 

Llibertat

Demano la gràcia d'alliberar-me per uns moments d'allò que m'ofega i no em deixa respirar profundament. Ell em vol lliure, amb una llibertat que ni puc imaginar.

Consciència

Sabent que Déu m'estima incondicionalment
miro serenament l'últim dia,
els esdeveniments i els sentiments que he viscut.
Si tinc alguna cosa per agrair, en dono gràcies.
Si he de demanar perdó, ho faig humilment.

Paraula de Déu

Lluc 8, 1-3

Jesús anava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la bona nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones que havien estat curades d'esperits malignes i de malalties: Maria, l'anomenada Magdalena, de la qual havien sortit set dimonis, Joana, la muller de Cuses, administrador d'Herodes, Susanna i moltes altres, que els proveïen amb els seus béns.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Em voldria fixar en aquelles paraules que acabem de llegir; “Jesús passava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la Bona Nova del Regne de Déu”. Els déus dels pagans vivien al marge dels homes, en muntanyes altes i si els mortals els volien anar a trobar havien de pujar amb esforç i veure si els volien rebre. El nostre déu és diferent, viu en mig nostre i és ell mateix qui ens ve a buscar per donar-nos la Bona Nova del seu amor. El nostre Déu és un déu que s’ha fet un de nosaltres en Jesús, que viu entre nosaltres, que ens coneix i ens parla en el llenguatge que el puguem entendre millor. L’Església i els cristians que la formem hem de procurar imitar-lo de manera que les nostres paraules i les nostres obres parlin als homes i dones del nostre temps d’aquest Déu proper, que es passeja pels carrers de les nostres ciutats convidant-nos a tots a fruir de la seva presència salvadora.
  • Lluís Victori sj

Conversa

Com un amic amb un altre obro el cor a Jesús amb confiança.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Toggle Music

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús