User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2018-11-09

Presència de Déu

Sento l'escalf de Déu. El puc experimentar si m'aturo enmig de les preocupacions de la vida. Ell m'acompanya sempre.

Llibertat

Un cor lliure és un cor vulnerable a ulls del món. No té proteccions, no té pantalles. A ulls de Déu, un cor lliure és un cor obert a l'única riquesa que val la pena: la riquesa d'un amor que no s'esgota mai. Demano un cor així.

Consciència

El Senyor m'ajuda a prendre la justa mesura del que és la meva vida. No som déus, sinó una realitat infinitament més preuada: som fills cridats juntament amb el Fill, a un amor cada dia més gran.

Paraula de Déu

Ezequiel 47,1-2.8-9.12

L'home em va fer tornar a l'entrada del santuari i vaig veure que de sota el llindar del santuari, que té la façana a l'orient, naixia una font d'aigua que baixava cap a l'orient, pel costat dret del temple, al sud de l'altar. Tot seguit em va fer sortir del temple per la porta nord i em va fer donar la volta per fora fins a la porta exterior que mira a l'orient. Vaig veure que l'aigua baixava del costat dret.
Llavors em digué:
--Aquesta aigua corre cap a la conca oriental, baixa a l'Arabà i desemboca al Mar Mort. Entra dins les aigües insalubres i les saneja. A tot arreu on penetrarà l'aigua d'aquest riu, hi viuran tota mena d'animals aquàtics, i el peix hi serà molt abundant, perquè, així que hi arribi aquesta aigua, la mar quedarà sanejada. Arreu on arribi aquest riu, tot viurà.
A banda i banda del riu creixeran tota mena d'arbres fruiters. No perdran mai la fulla i sempre tindran fruit. Cada mes donaran una collita nova, perquè l'aigua que els rega neix del santuari. Els seus fruits serviran d'aliment i les seves fulles seran un remei.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • En la seva visió, el profeta Ezequiel ens porta a un paisatge on tot parla de vida, d’abundor, de plenitud. Tot mira cap a l’Orient, que a la Bíblia sempre està lligat a la Vida i a la llum. Les aigües flueixen transformant, sanejant i fecundant tot el que toquen.
  • Aquestes aigües habiten les nostres entranyes, s’escolen per tots els racons del nostre ésser per guarir el que està ferit, nodrir el que necessita ser alimentat per créixer, fecundar aquelles dimensions estèrils. Aquestes aigües flueixen de la Font de l’Amor primer quan prenem el temps necessari per aturar-nos i contactar amb la nostra set, amb el nostre desig de Vida. Cal deixar-les fluir, obrir les portes perquè corrin, llevar el tap que les obstrueix.
  • Moltes vegades ens toca travessar terres estèrils, fer experiència propera de la mort o palpejar la nostra humanitat ferida... Deixem córrer aquesta aigua medicinal que brolla de la Font perquè també altres en puguin beure.
  • Patrícia Hevia Colomar

Conversa

Agrair a Jesús aquesta estona de pregària.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús