User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2019-06-13

Presència de Déu

Aquí em tens, Senyor.
Davant teu no em valen ni els càrrecs ni els títols, ni la gran quantitat de béns amb els quals em protegeixo. Només vull passar una estona al teu costat.

Llibertat

És possible que en aquests moments hi hagi alguna cosa que no em deixa ser plenament lliure. Hi penso, però no la poso com a excusa de res: la força del seu Esperit pot més que totes les cadenes. Demano confiar-hi.

Consciència

Em recordo a mi mateix que sóc en presència del Senyor. Ell és la meva força en moments de debilitat. És el meu consol en temps de tristesa.

Paraula de Déu

Mateu 10,7-13

Jesús va dir als seus deixebles:
Pel camí prediqueu dient: "El Regne del cel és a prop." Cureu malalts, ressusciteu morts, purifiqueu leprosos, traieu dimonis; de franc ho heu rebut, doneu-ho també de franc. No us emporteu cap moneda: ni d'or, ni de plata, ni de coure; no prengueu sarró per al camí, ni dos vestits, ni sandàlies, ni bastó. El qui treballa, bé es mereix que el mantinguin. Quan entreu en una vila o en un poble, busqueu si hi ha algú digne de rebre-us i quedeu-vos-hi fins que deixeu aquell lloc. Quan entreu a la casa, saludeu els qui hi habiten; si la casa n'és digna, que rebi la pau que li desitgeu, i si no n'és digna, que la pau torni a vosaltres.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • L’Evangeli ens presenta els deixebles en camí, i és en aquest camí, en les trobades i en les relacions que van sorgint amb els qui l’habiten on estan cridats a fer el mateix que han contemplat fer al seu Mestre: curar, donar Vida, alliberar, retornar la innocència.
  • I d’on surt una força tal capaç de transformar la realitat més ferida? D’on brolla la capacitat d’acostar-se als llocs de mort per pronunciar una paraula de Vida? Paradoxalment, del despullament, de la nuesa, de la capacitat de deixar anar tot i d’esdevenir receptacles disponibles a un poder/amor que no ve de nosaltres sinó que se’ns regala. És per això que de la mateixa manera que ho rebem, ho hem de regalar, com una font que rep l’aigua de la deu i la deixa brollar amb joia.
  • Viure així, deixar-nos habitar d’aquesta força transformadora i gastar-nos perquè altres tinguin més vida, a la manera de Jesús, no sap de salaris, però sí de la confiança de que rebrem tot el que cal – aliment, pau i amistat- per continuar arriscant la vida en els camins i en els marges.
  • Patrícia Hevia Colomar rscj

Conversa

Diàleg amb Jesús clavat en creu. Què vols que faci, Senyor

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús