User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-05-23

Presència de Déu

És asserenant-me i posant la mirada en ell, quan m'adono del vertigen de la meva vida. Un vertigen fet de pensaments i sentiments sovint contradictoris. Li demano aquella pau profunda que només ell sap donar.

Llibertat

Un cor lliure és un cor vulnerable a ulls del món. No té proteccions, no té pantalles. A ulls de Déu, un cor lliure és un cor obert a l'única riquesa que val la pena: la riquesa d'un amor que no s'esgota mai. Demano un cor així.

Consciència

Prenc consciència de tot el bé rebut, perquè essent conscient d'aquest bé, pugui en tot servir-te i estimar-te.

Paraula de Déu

Joan 16,23b-28

Jesús va dir als seus deixebles:
--Us ho ben asseguro: tot allò que demanareu al Pare en nom meu, ell us ho concedirà. Fins ara no heu demanat res en nom meu; demaneu i rebreu, i la vostra joia serà completa. Us he parlat de tot això amb imatges, però ve l'hora que ja no us diré res més valent-me d'imatges, sinó que us parlaré del Pare amb tota claredat. Aquell dia demanareu en nom meu, però us dic que no hauré de pregar al Pare per vosaltres: és el Pare mateix qui us estima, ja que vosaltres m'heu estimat i heu cregut que jo he sortit de Déu. He sortit del Pare i he vingut al món; ara deixo el món i me'n torno al Pare.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Jesús animava els posseïts i malalts que li presentaven dient-los: no tinguis por, la teva fe t’ha salvat. En mig dels problemes i trencacaps de la vida, també voldríem sentir aquestes paraules: no tinguis por, jo estic amb tu.
  • Quan Pere, va caminar sobre el mar cap a Jesús, però veient les onades va tenir por, va dubtar, i començà a enfonsar-se. Jesús agafant-lo per la ma li va dir: Perquè has dubtat, home de poca fe?
  • Nosaltres també estem bregant en les tempestes del món, lluitant contra els esperits malignes de l’egocentrisme, l’avarícia i l’orgull. Volem bastir un món nou de justícia, pau i amor. És una lluita de cada hora, de cada moment. És guerra fins i tot contra la quinta columna que portem dintre. I al final pot venir el dubte la por i el desànim.
  • No pretenguem vèncer per la nostra força. Quan defallim escoltem Jesús que ens diu: El món us farà sofrir, però sigueu valents. Jo he vençut el món. Ell fa camí amb nosaltres.
  • Ramon Ribas sj

Conversa

Comento a Jesús amb franquesa aquelles llums i aquells temors que m'han sorgit en la pregària (algunes, si les considero importants, les puc anotar per a tenir-les presents en un altre moment). Acabo com sempre donant-li gràcies.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús