User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-09-18

Presència de Déu

Durant uns moments, contemplo amb gratitud, la discreta presència de Déu en totes les coses; donant vida a les plantes; donant capacitat de sentir als animals i finalment, fent de mi temple del seu Esperit

Llibertat

Un cor lliure és un cor vulnerable a ulls del món. No té proteccions, no té pantalles. A ulls de Déu, un cor lliure és un cor obert a l'única riquesa que val la pena: la riquesa d'un amor que no s'esgota mai. Demano un cor així.

Consciència

Si d'alguna cosa ens podem gloriar, és d'allò que assegura la nostra consciència: que ens hem comportat enmig del món, i especialment entre vosaltres, amb la simplicitat i la sinceritat que vénen de Déu; ens guiava la gràcia divina i no una saviesa humana (2Co 1,12).

Paraula de Déu

Lluc 8, 1-3

Jesús anava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la bona nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones que havien estat curades d'esperits malignes i de malalties: Maria, l'anomenada Magdalena, de la qual havien sortit set dimonis, Joana, la muller de Cuses, administrador d'Herodes, Susanna i moltes altres, que els proveïen amb els seus béns.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Aquest fragment de l’Evangeli ens presenta el primer equip de Jesús, format per homes i dones. És com la llavor de la primera comunitat. Segurament poc pensaven el que havia de venir. Fascinats per la personalitat del Mestre, alliberats de les dolències físiques i morals, anaven descobrint una gran novetat en els fets que realitza el Senyor i també els seus ensenyaments i signes.
  • El seguiment de Jesús, que és el punt central de la vida cristiana, passa per diverses etapes. Recordem l’exemple de Maria Magdalena, des de la seva conversió fins la revelació de la Pasqua i tot el que la tradició ens diu d’ella; quin procés!! Conversió, seguiment, estimació, apostolat i unió.
  • Avui et pots preguntar i recordar quin ha sigut i és el teu procés, com és la teva relació actual amb el Senyor, quins son els moviments del seu Esperit i el desitjos del teu cor. Ets en procés; possiblement la teva història amb Jesús ve de lluny. Tots sabem que és Ell que ens ha cridat, no sols a la seva amistat, sinó a ser part de la comunitat. Comunitat en expansió, en temps de creu o de resurrecció.
  • Jesús Renau sj

Conversa

Començo a parlar amb Jesús sobre el fragment bíblic que acabo de meditar. Quina paraula ha ressonat més en mi? Quins sentiments o fets de la meva pròpia vida ha desvetllat? Deixo que tot això vagi brollant a poc a poc a la consciència i ho confio a Jesús.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús