User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-09-28

Presència de Déu

Quan preguem ens obrim a la seva presència i, alhora, som portadors d'aquesta presència als altres. En un món que opta per la violència, podem ser portadors de la seva pau.

Llibertat

Per a, més enllà d'ideologies i opinions diferents, fer una opció fonamental per l'Evangeli de Jesús. No és qüestió de voluntat sinó d'un do a demanar

Consciència

Em recordo a mi mateix que sóc en presència del Senyor. Ell és la meva força en moments de debilitat. És el meu consol en temps de tristesa.

Paraula de Déu

Lluc 9,46-50

Els deixebles començaren a preguntar-se quin d’ells era el més important. Jesús, que coneixia els pensaments del seu cor, va agafar un infant, el posà al seu costat i els digué:
—Qui acull aquest infant en nom meu, a mi m’acull, i qui m’acull a mi, acull el qui m’ha enviat, perquè el més petit de tots vosaltres, aquest és el més gran.

Aleshores Joan li digué:
—Mestre, n’hem vist un que es valia del teu nom per a treure dimonis i hem mirat d’impedir-ho, perquè no és dels qui vénen amb nosaltres.
Jesús els respongué:
—No ho impediu. Qui no està contra vosaltres, està amb vosaltres.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Hi ha una lògica del cap i una lògica del cor. Hi ha la lògica dels homes i la lògica de Déu. Encara que siguin lògiques, no necessàriament coincideixen. El cor te raons que la intel·ligència no comprèn. El pensament de Déu està tant lluny del pensament dels homes com el cel de la terra.
  • La nostra lògica està impulsada pels desitjos i frenada per les pors. Aquesta és la nostra lògica: desitjos de grandesa, pors d’humiliacions. Pensem en nosaltres mateixos, el nostre bé, el nostra benestar. És la lògica de l’ego.
  • Déu està motivat per l’amor. La lògica de l’amor és la entrega, és el bé de l’estimat. No hi ha narcisisme, no hi ha egoismes. Tot és entrega fins a donar-se: aquest pa és el meu cos entregat, la meva sang vessada per vosaltres. L’amor fins el final.
  • Ramon Ribas sj

Conversa

Amb humilitat i senzillesa confio al Senyor les meves pors i esperances.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús