User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-10-01

Presència de Déu

«En el nom del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant». El senyal de la creu fet externament amb lentitud i respecte, o només recitat internament al ritme de la respiració, em situa davant d'Aquell que és font de la meva vida.

Llibertat

Les mil petites angoixes són sovint expressió de mil petites desconfiances respecte a Déu. Demano ser des-centrat d'aquestes angoixes per a sentir-me absolutament en les seves mans.

Consciència

Prenc consciència d'aquells moments en què m'has donat, Senyor, el do de la consolació. La memòria és part fonamental de la nostra experiència de Déu.

Paraula de Déu

Lluc 10,1-12

El Senyor en designà uns altres setanta-dos i els envià de dos en dos perquè anessin davant seu a cada poble i a cada lloc per on ell mateix havia de passar. Els deia:
--La collita és abundant, però els segadors són pocs. Pregueu, doncs, a l'amo dels sembrats que hi enviï més segadors. Aneu: jo us envio com anyells enmig de llops. No porteu bossa, ni sarró, ni sandàlies, i no us atureu a saludar ningú pel camí. Quan entreu en una casa, digueu primer: "Pau en aquesta casa." Si allí hi ha algú que n'és digne, la pau que li desitgeu reposarà damunt d'ell; si no, tornarà a vosaltres. Quedeu-vos en aquella casa, menjant i bevent el que tinguin: el qui treballa, bé es mereix el seu jornal. No aneu de casa en casa.
»Si entreu en una població i us acullen, mengeu el que us ofereixin, cureu els malalts que hi hagi i digueu a la gent: "El Regne de Déu és a prop vostre." Però si entreu en una població i no us acullen, sortiu a les places i digueu: "Fins i tot la pols del vostre poble que se'ns ha encastat als peus, ens l'espolsem i us la deixem. Però sapigueu això: el Regne de Déu és a prop!" Us asseguro que el dia del judici serà més suportable per a Sodoma que per a aquella població.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Aquest text de l’evangeli de Lluc ens recorda quina és la condició essencial del deixeble de Jesús: ser enviat. El deixeble va davant de Jesús preparant la seva vinguda: portant la pau, curant malalts, anunciant el Regne...
  • Quan es demana “més segadors” no es demana només més capellans, o religioses com a vegades s’acostuma a interpretar sinó que es demana això: deixebles. Persones que se sentin enviades a preparar el camí de Jesús en el cor de persones, cases o ambients. No s’hi valen la timidesa, o les excuses, o la por a la frustració, per dues raons ben senzilles.
  • Primer perquè estem en bones mans i Ell no abandona mai els seus deixebles. Segon perquè el Regne és un tresor tan gran i el món en té tanta necessitat, que no hi ha res millor en aquesta vida que apostar per ell.
  • Avui podem pregar aquesta crida, i sentir-la de boca de Jesús a cada un de nosaltres. I veure com ens ressona en aquest “ara i aquí” de la nostra existència sempre limitada.
  • Santi Torres

Conversa

El parenostre és el millor diàleg que podem tenir amb Ell. Parenostre...

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús