User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-10-20

Presència de Déu

M'aturo un moment i penso en l'amor i la gràcia que Déu ha vessat sobre meu, creant-me a la seva imatge i semblança, fent-me temple del seu Esperit.

Llibertat

Aquesta setmana puc demanar de ser alliberat dels «falsos absoluts», de les «necessitats creades» per a aspirar a una vida més pobra i senzilla.

Consciència

Prenc consciència de quan i com he estimat les últimes hores, els últims dies i les últimes setmanes. I és que per al cristià, com deia sant Joan de la Creu, "estimar és l'únic exercici".

Paraula de Déu

Lluc 12,35-38

Jesús va dir als seus deixebles:
Estigueu a punt, amb el cos cenyit i els llums encesos. Feu com els criats que esperen quan tornarà el seu amo de la festa de noces, per obrir la porta tan bon punt arribi i truqui. Feliços aquells servents que l'amo, quan arribi, trobi vetllant! Us asseguro que se cenyirà, els farà seure a taula i es posarà a servir-los. Feliços d'ells si ve a mitjanit o a la matinada i els troba vetllant així!

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • També he d'aprendre i créixer en atenció, consciència, vetlla.
  • Sovint vaig amb el “pilot automàtic” connectat. Ja sé, o m’ho penso!, què és el que passarà, com aniran les coses... Funciono. I funciono rutinàriament.
  • La invitació de Jesús a vetllar és la invitació a “estar en el lloc on estic, ara mateix”. A no fer-me el sabut. A disposar-me a aprendre en cada moment i viure amb atenció el que m’arriba. A l’aguait de la sorpresa i la novetat. En qualsevol moment pot passar alguna cosa molt important. Cal que visqui amb atenció. Amb els ulls i les oïdes ben receptius. Amb la intenció de rebre el que vingui. Com vingui. Quan vingui.
  • Vetlleu.
  • Josep Miquel Esteban sj

Conversa

Diàleg amb Jesús, sobre allò que em té capficat o alegre, sobre allò que centra la meva vida present.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús