User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2020-11-19

Presència de Déu

Faig lloc en el meu interior a la seva presència. Per això recullo els sentits i em preparo per a escoltar allò que el Senyor vol dir-me.

Llibertat

Et demano avui, Senyor, que m'alliberis de les imatges que tinc de Tu. Aquelles que m'he fet a mida per no trobar-me amb la realitat transformadora del teu Amor.

Consciència

Contemplo el dia, però no des dels meus interessos, sinó des de Déu. Com he actuat... com he mirat... de què he parlat... he tingut present el company, el germà... en ells puc trobar Déu. L'he buscat?

 

Paraula de Déu

Lluc 19,41-44

Quan Jesús va arribar prop de Jerusalem i veié la ciutat, arrencà a plorar per ella i digué:
- Tant de bo que en el dia d'avui també tu haguessis reconegut allò que et donaria la pau! Però ara els teus ulls són incapaços de veure-ho! Vindran dies que els teus enemics construiran al teu voltant un mur de setge, t'encerclaran i t'atacaran per tots costats. Et rebatran per terra, a tu i als teus fills, i no hi deixaran pedra sobre pedra, perquè no has sabut reconèixer el moment en què Déu et visitava.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Un primer detall i no pas menor, tot i sabent el risc que corre pujant a Jerusalem, el plor de Jesús no és pel seu destí, sinó pel destí de la ciutat. Jesús es situa així en la línia dels profetes: no puja a la capital només com a rei, o com a sacerdot, hi puja sobretot com a profeta.
  • Imagina’t però, ara, que Jesús plora també per tu. Sí, per tu i per mi que no sempre sabem reconèixer aquell que ve a portar-nos la pau; per nosaltres que vivim encegats per multitud d’idolatries, egoismes, murs, encorbaments… Com més por i més murs, també més setge, perquè la por i la desconfiança crea multitud “d’enemics que ens amenacen”.
  • Jesús plora perquè no vol la teva destrucció. Obre-li les portes, rebaixa els murs, està a punt de venir i ve a portar-nos la pau.
  • Santi Torres

Conversa

Senyor, què puc fer per Tu?

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús