User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-02-24

Presència de Déu

Lentament, vaig entrant en la serenor del silenci. Intento adonar-me de com Déu hi és present. Aquí i ara. En allò que faig, en les persones amb qui em trobo i en les situacions que visc diàriament. Com fer que aquesta presència sigui significativa per a mi?

 

Llibertat

Les mil petites angoixes són sovint expressió de mil petites desconfiances respecte a Déu. Demano ser des-centrat d'aquestes angoixes per a sentir-me absolutament en les seves mans.

Consciència

Prenc consciència de la llavor de resurrecció que hi ha en tota realitat humana, per precària i vulnerable que sigui.

Paraula de Déu

Lluc 11,29-32

S'anava reunint encara més gent, i Jesús començà a dir:
--La gent d'aquesta generació és dolenta: demana un senyal, però no els en serà donat cap altre que el de Jonàs. Perquè així com Jonàs va ser un senyal per a la gent de Nínive, també el Fill de l'home ho serà per a aquesta generació. El dia del judici, la reina del país del sud s'alçarà per condemnar els homes d'aquesta generació, perquè ella va venir de l'altre cap de món per escoltar la saviesa de Salomó; i aquí hi ha alguna cosa més que Salomó. El dia del judici, els habitants de Nínive s'aixecaran per condemnar la gent d'aquesta generació, perquè ells es van convertir quan Jonàs els predicà; i aquí hi ha alguna cosa més que Jonàs.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • Aquest temps de pandèmia m’ha possibilitat converses ben profundes i una expressió que he sentit més d’un cop -i de dos i de tres- ha estat un “Déu dirà”.
 • Jo mateixa vaig dir-la algun cop, fins que vaig comprendre que Déu ja estava “dient”, Déu ja està parlant. Alt i clar.
 • Hi ha tantes històries i experiències potents com persones. I encara no conec cap -persona- que aquesta situació no hagi trasbalsat la seva vida: de fora cap endins -inicialment-, però encara més interessant és descobrir la transformació de dins cap enfora que molts estan/estem experimentant.
 • És, pot ser, aquesta pandèmia un “senyal prodigiós” o, dit d’una altra manera més amable, una oportunitat meravellosa de canvi, de conversió. A cadascú ens portarà per camins diferents, però ja sentim la veu del profeta travessant la nostra Nínive, estem dejunant d’aplecs i d’abraçades, fent dols d’estimats que han mort en soledat, seiem a les cendres d’unes rutines incòmodes que ens allunyen i ens fan desconfiar...
 • Ens toca viure un temps de Quaresma ben llarg. Que no hagi de venir cap reina del Sud a retreure’ns res.
 • Ara pot ser l’hora.
 • Paloma Aragüe Calle hcsa

Conversa

Allò que he après, allò que encara no veig clar... tot ho comparteixo amb Jesús, que al meu costat no deixa un sol moment d'escoltar-me i acollir-me amb un amor infinit.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús