User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-04-10

Presència de Déu

Aturar-se es fer aflorar la consciència d'una presència que ens acompanya amb fidelitat. La consciència esdevé llavors agraïda davant tant de bé rebut.

Llibertat

Demano la gràcia de poder dirigir tota la meva vida cap a ell. De deixar que ell, en qui crec i a qui estimo, recreï i doni força a tot el que jo sóc.

Consciència

Prenc consciència de la quantitat d'oportunitats que cada dia Déu posa en la meva vida per a poder estimar. Repasso amb agraïment les darreres hores.

Paraula de Déu

Marc 16,9-15

Després que Jesús hagué ressuscitat el diumenge de bon matí, es va aparèixer primer a Maria Magdalena, de qui havia tret set dimonis. Ella anà a anunciar-ho als qui havien conviscut amb Jesús i que ara estaven afligits i ploraven. Però aquests, quan van sentir que Jesús vivia i que ella l'havia vist, no la van creure.
Després d'això, es va manifestar amb un aspecte diferent a dos d'ells que feien camí fora ciutat. Aquests, llavors, se'n tornaren a anunciar-ho als altres, però tampoc no els van creure.
Finalment, mentre eren a taula, Jesús es va aparèixer als Onze i els reprotxà la seva falta de fe i la seva duresa de cor, ja que no havien cregut els qui l'havien vist ressuscitat. Els digué:
- Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l'evangeli a tota la humanitat.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • ACTITUD: Creure en el Ressuscitat
  • PETICIÓ: Alegria per la resurrecció del Senyor: Que jo cregui que el Senyor és el Vivent que fa viure
  • Curiosament el Senyor ressuscitat comença per aparèixer-se discretament en la situació de cadascú: les bones dones que anaven al sepulcre, després als que caminaven cap a Emmaús, als onze quan eren a taula ...
  • A les primeres que s'apareix és a les que anaven al sepulcre per ungir el cos del Senyor, perquè als humans la mort ens resulta al final i només podem fer que amortallar i ungir el cos dels que coneixíem i estimàvem. L'àngel els anuncia la resurrecció i després, segons Mateu, el mateix Jesús se'ls apareix ressuscitat: Jesús és el vivent i el que fa viure. Les bones de les dones van, com els han dit, a donar el testimoni. Però no les van creure. Però van complir el que havien de fer: anar i dir. Al testimoni que creu li toca anar i dir, l'èxit del seu testimoni no depèn d'ell. Les dones van ser les primeres a donar el testimoni de la resurrecció i són tan apòstols, encara que no les van creure, com si en el seu testimoni hagués cregut tot el col·legi apostòlic.
  • Hem de demanar viure en l'alegria del Senyor Ressuscitat, reconèixer la seva presència avui i saber que la mort de l'home, la nostra mort, no té l'última paraula.
  • Jaime Roig sj

Conversa

Conversa amb Jesús, que acull les nostres febleses i mancances, i que s'alegra i fa festa amb la conversió de Zaqueu, de Mateu, de mi...

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús