User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-05-06

Presència de Déu

M'ha acompanyat des de sempre, fins i tot des d'abans de néixer i existir. Ara em modela dia a dia a través de moltes mans. Em mira a través de molts ulls. Em somriu a través de molts rostres... Percebo la presència de Déu sobretot en els altres.

Llibertat

Demano ser alliberat dels sorolls interiors i exteriors que m'impedeixen anar més a fons en la vida. Una vida superficial és una vida encadenada pels enganys.

Consciència

Sabent que Déu m'estima de manera incondicional, sóc honest amb Ell i també amb mi mateix. Com han estat els darrers dies o les darreres hores? Com em sento en aquest moment?

Paraula de Déu

Joan 15,9-11

Jesús va dir als seus deixebles:
--Tal com el Pare m'estima, també jo us estimo a vosaltres. Manteniu-vos en el meu amor. Si guardeu els meus manaments, us mantindreu en el meu amor, tal com jo guardo els manaments del meu Pare i em mantinc en el seu amor. Us he dit tot això perquè la meva joia sigui també la vostra, i la vostra joia sigui completa.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • “Restar en l’amor de Jesús”. Vet ací, expressat d’una manera sintètica, la proposta central del fragment de l’Evangeli d’avui. “L’amor” és un PRINCIPI DINÀMIC, sempre en moviment, cridat a créixer, a expandir-se, crear i recrear nova vida. Encara més si es tracta de l’amor de Jesús, tan dinàmic i expansiu, que arriba “fins a l’extrem” de buidar-se del tot pels altres, de lliurar-se enterament. “Restar” és un PRINCIPI ESTÀTIC. Aquí del que es tracta és de no moure’s d’aquest lloc, d’arrelar-se fermament.
  • En fi, Jesús ens convida a VIURE ARRELATS EN UNA DINÀMICA CONCRETA. Això és el que ell ha fet al llarg de tota la seva vida: viure ancorat, sense apartar-se ni un pel del dinamisme amorós del Pare que, per la força i ventolera del seu Esperit, el mou i empeny sempre més enllà, per fer palesa als ulls del món la font i l’arrel de la que viu. I això és al que convida Jesús als deixebles i a tots els seus seguidors: romandre en el seu amor, no apartar-se d’allà i, des d’aquest lloc moure’s per contagiar i donar a conèixer aquest amor al món sencer.
  • Diríem que la font d’on viu Jesús és estàtica (Deu és AMOR) y alhora dinàmica (Déu també és AMAR). Aquesta font és la que omple el seu cor de goig i la que pot omplir també el nostre, si ens deixem endinsar per aquest camí. És un goig que roman perdurablement en nosaltres, siguin quines siguin les vicissituds que haurem de viure en el nostre seguiment de Jesús.
  • Carles Marcet sj

Conversa

La pregària és diàleg d'amor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús