User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2021-06-08

Presència de Déu

El lloc on sóc pot ser un petit Sinaí de trobada amb ell. Em disposo a entrar descalç en el silenci que anuncia la seva presència.

Llibertat

Demano ser alliberat de les pors que em paralitzen. Sobretot de la por de donar-me sense reserves i de mostrar-me tal com sóc. Davant d'ell em trec les màscares que m'oprimeixen

Consciència

En aquest moment, Senyor, giro vers tu els meus pensaments. Vull descansar i renovar-me amb la teva Paraula.

Paraula de Déu

Mateu 5,13-16

Jesús va dir als seus deixebles:
--Vosaltres sou la sal de la terra. Si la sal perd el gust, amb què la tornaran salada? Ja no és bona per a res, sinó per a llençar-la fora i que la gent la trepitgi.
»Vosaltres sou la llum del món. No es pot amagar un poble posat dalt d'una muntanya, i ningú no encén una llàntia per posar-la sota una mesura, sinó en el portallànties, perquè faci llum a tots els qui són a la casa. Que brilli igualment la vostra llum davant la gent; així veuran les vostres bones obres i glorificaran el vostre Pare del cel.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • Veritablement les paràboles de Jesús són senzillament delicioses i ocurrents.
 • El passatge evangèlic d’avui forma part del Sermó de la Muntanya i és la continuació de les Benaurances. Per tant, podem dir que les Benaurances quan són aplicades tenen una projecció social. És aquí on l’expressió de “Vosaltres sou la sal de la terra ... Vosaltres sou la llum del món ...” adquireixen tot el sentit.
 • Jesús ens diu: “VOSALTRES SOU”. És un llenguatge directe i concret dirigit als seus seguidors. Des de ja, Jesús ens dóna les directrius per construir el Regne de Déu. Jesús vol introduir en la història humana un grup de seguidors capaços de transformar la vida vivint les Benaurances.
 • La sal ens estimula el gust, la llum la visió. Són dos dels nostres "sentits" bàsics, que ens remeten la “sal” a la cuina (aliments) i l’"espelma" a la sala-menjador. És en aquests "habitats" on es cou la quotidianitat familiar.
 • I és des d’aquí, des d’aquesta quotidianitat, que som cridats a donar gust a la vida, i elegits per il·luminar i portar Déu al nostre entorn.
 • Podem demanar a Déu que ens doni el “do de l’autenticitat” per poder transmetre aquest sabor i aquesta llum que Ell ens regala.
 • Emili Reimat

Conversa

La pregària és diàleg d'amor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús