User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-06-20

Presència de Déu

Tanco els ulls durant uns moments i faig silenci. Em pot ajudar repetir interiorment, o com si ho digués a cau d'orella: «Senyor, Déu de la Vida, aquí em tens». Ho faig a mesura que vaig prenent consciència de la meva respiració

Llibertat

Puc centrar-me aquesta setmana en les pors. Els poso nom: por de la mort, de la malaltia, de la solitud, de no ser estimat... Les confio al Senyor de la Vida perquè no es converteixin en obstacle per a la meva llibertat.

Consciència

En aquest moment, Senyor, giro vers tu els meus pensaments. Vull descansar i renovar-me amb la teva Paraula.

Paraula de Déu

Mateu 7, 1-5

Jesús va dir als seus deixebles: No judiqueu, i no sereu judicats. Perquè tal com judiqueu sereu judicats, i tal com mesureu sereu mesurats. Com és que veus la brossa a l'ull del teu germà i no t'adones de la biga que hi ha en el teu? Com pots dir al teu germà: "Deixa'm que et tregui l'estella de l'ull", si tu tens una biga en el teu? Hipòcrita, treu primer la biga del teu ull i llavors hi veuràs prou clar per a treure l'estella de l'ull del teu germà.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • En un món en el que trobem que tothom opina de tothom, i que les desqualificacions estan a l’ordre del dia, és més que revolucionària la Paraula de Déu. Sant Ignasi també parla en aquesta direcció quan invita considerar com “l’amor convé posar-lo abans en les obres que en les paraules”. Tota una declaració d’intencions, oi?
  • Però és que, en la vida ordinària, Ignasi de Loiola també ens parla de tendir més aviat a “salvar la proposició de l’altre”. Quants judicis exagerats o cruels ens estalviaríem, oi? No és sols un silenci forçat el que se’ns demana: és un esforç de la mirada. Si mirem amb els ulls de Déu tot es transforma. Potser el que ens passa és que ens és més còmode veure per on l’altra persona fluixeja, oi?
  • Que el Senyor ens ajudi a que el seu Cor ens inundi amb el seu amor.
  • Enric Puiggròs sj

Conversa

Quins sentiments sorgeixen en mi en pregar i reflexionar sobre la Paraula de Déu? M'imagino Jesús mateix, assegut o dret, a prop meu, i li obro el cor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús