User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-08-05

Presència de Déu

"Revela ta presència
que em mati la bellesa i vista teva
mira que el mal d'amor amb res no es pot guarir
si no és amb la figura i la presència"
Joan de la Creu

Llibertat

Demano la gràcia d'alliberar-me per uns moments d'allò que m'ofega i no em deixa respirar profundament. Ell em vol lliure, amb una llibertat que ni puc imaginar.

Consciència

Em recordo a mi mateix que sóc en presència del Senyor. Ell és la meva força en moments de debilitat. És el meu consol en temps de tristesa.

Paraula de Déu

Mateu 16,24-28

Jesús va dir als seus deixebles:
- Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui la seva creu i que em segueixi. Qui vulgui salvar la seva vida, la perdrà, però el qui la perdi per mi, la trobarà. Què en trauria l'home de guanyar tot el món si perdia la vida? Què no donaria l'home a canvi de la seva vida? Perquè el Fill de l'home ha de venir amb els seus àngels en la glòria del seu Pare, i llavors pagarà a cadascú segons les seves obres. Us asseguro que alguns dels qui són aquí no moriran sense haver vist el Fill de l'home venint en el seu Regne.

 

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Celebrem avui l’aniversari de la consagració l’any 1586 de la Basílica de santa Maria la Major a Roma; segons la tradició una nevada a ple estiu va indicar on s’havia d’edificar aquesta Basílica dedicada a la Mare de Déu. Per entendre les paraules de l’evangeli d’avui del guanyar i perdre la vida, d’agafar la creu, de deixar-ho tot pel Senyor cal tenir present la paràbola de l’home que descobreix un tresor amagat en un camp. Ell vol aquell tresor sigui com sigui i per a això cal comprar el camp. Es vendrà el patrimoni, ho deixarà tot, per tal de reunir els diners necessaris per comprar-lo. Els qui el veuen i no coneixen el secret de la seva actuació el prenen per boig, que malgasta la vida, que llença les arrels de la seva existència. Ell, en canvi, no ven per perdre, ben al contrari, ven per adquirir el tresor amagat. Podríem acabar preguntant-nos: és Jesús el nostre gran tresor, i per estar amb Ell estem disposats a deixar-ho tot? O com aquell xicot de l’evangeli, ens en anem tristos, sense seguir Jesús de prop, perquè no volem renunciar a la nostra riquesa d’aquest món? Quin lloc ocupa Jesús en la nostra jerarquia de valors?
  • Lluís Victori sj

Conversa

El fonament de la meva solidaritat és l'amistat amb Jesús. Cultivo aquesta amistat amb una estona de la seva companyia.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús