User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-08-08

Presència de Déu

La teva presència és especialment densa i sensible en tota realitat de necessitat i patiment. Defugir o ignorar aquestes realitats és privar-me també de la teva presència.

Llibertat

El pitjor enemic de la meva vida espiritual són les urgències i les presses. La meva única urgència «és estar amb Tu», l'única pressa, «escoltar la teva paraula».

Consciència

En la seva amorosa presència recordo el darrer dia. Moment a moment. Imatges, paraules, esdeveniments. Observo les llums i la molta bondat, en dono gràcies. Observo també les ombres, amb actitud d'humilitat i perdó

Paraula de Déu

Salm 148

Al·leluia!

Lloeu el Senyor des del cel,
lloeu-lo en les altures;
lloeu-lo, tots els seus àngels,
lloeu-lo, tots els seus estols.

Pobles i reis de la terra,
poderosos i jutges del món,
infants i vells,
joves i noies.

Que tots lloïn el nom del Senyor,
l'únic nom que excel·leix sobre tot altre;
la seva majestat domina cel i terra.
Ell ha donat al seu poble un gran poder.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
 • La nostra pregària d’avui serà de lloança al Senyor. Iniciem-la amb un Al·leluia!!, que brolli ben alt, però càlid, des del nostre cor.
 • Tot va ser creat d’una ordre seva, per oferir i compartir el seu amor, per fer-se present en tot des de l’inici fins a la fi del món, per ser l’ADN que li confereix la forma.
 • Lloem-lo per donar solidesa a la nostra existència; sabem d’on hem sorgit, som els seus fills, i formem part de tota la creació, amb l’ordre que el Pare ha establert i que no respectem com caldria deteriorant la seva obra magnífica!
 • Obrim els sentits i l’esperit per afegir-nos a tanta lloança com expressa la creació: les muntanyes que com farallons es mantenen vigilants; els mars i oceans que dansen amb el moviment de les onades; l’estelada que et fa festa amb la infinitat de llumeners; els arbres que et contemplem en silenci i que s’estiren cap amunt com si volguessin tocar-te; els ocells que amb els tons, que els has obsequiat, preguen; el vent que suau o violent, com una simfonia, et lloa; les flors que et regalen els millors colors i flaires...
 • Senyor, et lloem cadascun de nosaltres amb les nostres vides i, afegim a la nostra alabança la de tanta humanitat que desconeix o ha oblidat com fer-ho.
 • Al·leluia!
 • Mercè Almirall

Conversa

Allò que he après, allò que encara no veig clar... tot ho comparteixo amb Jesús, que al meu costat no deixa un sol moment d'escoltar-me i acollir-me amb un amor infinit.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús