User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-08-09

Presència de Déu

Lluís Espinal es referia a Déu així: «Tu, Déu de la intimitat i de l'amor sense paraules». Intimitat i silenci, és el que busco en aquesta estona d'estar només amb tu.

Llibertat

És possible que en aquests moments hi hagi alguna cosa que no em deixa ser plenament lliure. Hi penso, però no la poso com a excusa de res: la força del seu Esperit pot més que totes les cadenes. Demano confiar-hi.

Consciència

Uns pocs minuts al dia són suficients per a anar prenent consciència del que estic vivint. Dels sentiments que em confonen i em treuen la pau. Dels sentiments que em consolen i em fan feliç. No els amago en la pregària; deixo que aflorin perquè puguin ser il·luminats per la seva Paraula de Vida.

Paraula de Déu

Osees 2,16.17b-18.21-22

Això diu el Senyor:
Jo la seduiré,
la portaré al desert
i li parlaré al cor.
Allà em correspondrà
com quan era jove,
quan pujà del país d'Egipte.
Et prendré com a esposa per sempre,
et prendré com a esposa
i pagaré per tu bondat i justícia,
amor i misericòrdia.
Et prendré com a esposa
pagant un preu de fidelitat.
Així coneixeràs qui és el Senyor.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Sentim el desig del Senyor per cadascun de nosaltres que es manifesta, des del principi, en engendrar la nostra vida amb el seu amor, com oli que encén la nostra torxa, per fer lluminós el camí de trobada amb Ell.
  • Obrim el cor a la seva seducció, en el silenci de la pregària i en totes les persones, coses i situacions de la vida i en l’escolta atenta i il·lusionada, des del cor, deixem que les seves paraules vagin enamorant el nostre cor engrandint l’atracció vers Ell.
  • El Senyor ens vol esposar; vol donar-se, per sempre; Ell tot, es deleix per la nostra diversitat, sorgida de la seva mà, per estrènyer la nostra relació amorosa.
  • Emocionem-nos pel que pagarà per prendre’ns com esposa: bondat i justícia, amor i misericòrdia i, fidelitat per sempre malgrat que no sapiguem correspondre’l.
  • Demanem que amb l’oli que el Senyor va dipositant en el nostre cor mantinguem sempre la torxa ardent per anar coneixent qui és el Senyor.
  • Mercè Almirall

Conversa

Conversa amb Jesús, sense presses. M'acomiado d'ell d'una manera tranquil•la i confiada, perquè sé que, tot i que no sempre en sigui conscient, no em deixa mai.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús