User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-09-24

Presència de Déu

Allò que hi ha en el meu cor és el que guia tota la meva conducta. Medito sobre la constant presència de Déu. El seu gran amor i fidelitat enmig de tantes presències que m'allunyen d'ell.

Llibertat

Són molts els països que en aquests moments estan sofrint les angoixes de la guerra. Moltes les persones i els pobles privats de llibertat. Prenc ara consciència del valor d'aquesta llibertat i de la responsabilitat d'utilitzar-la per al bé

Consciència

Prenc consciència de com l'Esperit del Senyor ressuscitat treballa en mi quan el deixo fer, donant-me pau i profunda alegria. Prenc consciència també dels molts obstacles que poso a la seva acció.

Paraula de Déu

Lluc 9, 43-45

Com que tothom s'admirava de tot el que feia, Jesús digué als seus deixebles:
- Graveu bé aquestes paraules dins vostre: el Fill de l'home ha de ser entregat en mans dels homes.
Però ells no entenien què volia dir. Els era amagat el significat d'aquestes paraules. I tenien por de fer-li preguntes sobre això.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Els evangelis ens narren com Jesús per allà on passava generava admiració.
  • El passatge evangèlic d'avui passa quan Jesús, amb el seu grup d'apòstols, travessa Galilea camí de Jerusalem. Jesús vol dedicar-se completament a instruir els seus deixebles. És molt important el què vol gravar als seus cors: el camí no és un camí de glòria, èxit i poder. És el contrari: condueix a la crucifixió i al rebuig, tot i que acabarà en resurrecció.
  • Als deixebles no els entra al cap allò que els diu Jesús. Els fa por fins i tot preguntar-li. No volen pensar en la crucifixió. No entra als seus plans ni expectatives. Mentre Jesús els parla de lliurament i creu, ells tenen posada la seva ment en un altre tipus d'ambicions.
  • I nosaltres… Jo, particularment, com interpreto aquesta manera que Jesús té de construir el Regne? Em fa por aprofundir en el seu missatge? Sóc capaç d'acceptar les conseqüències d'un compromís com aquest? Viure'l en grup, en comunitat em pot ajudar?
  • Avui celebrem el dia de la Mare de Déu de la Mercè. Maria va acompanyar Jesús fins el final. Podem agrair la seva companyia.
  • Emili Reimat

Conversa

Agrair a Jesús aquesta estona de pregària.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús