User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2022-11-27

Presència de Déu

Ara i aquí sóc davant de Déu. Ara i aquí no hi ha res més important en la meva vida. Res més que estar per ell, com ell ha estat i estarà per mi. M’assereno, respiro i m’obro a la seva tendresa, al seu amor.

Llibertat

Demano la llibertat i el coratge per a mobilitzar el meu desig i "cercar el meu amor per muntanyes i riberes"

Consciència

Sabent que Déu m'estima incondicionalment, repasso amb sinceritat de cor el darrer dia o els darrers dies. Amb els seus petits o grans fets i els sentiments que han despertat en mi. Hi ha alguna cosa per a donar-ne gràcies? Ho faig. Hi ha alguna cosa de la qual no estic satisfet? En demano perdó.

Paraula de Déu

Mateu 24, 37-44

Jesús deia als seus deixebles:

Tal com van ser els dies de Noè, així serà la vinguda del Fill de l'home. Els dies abans del diluvi anaven menjant i bevent, i prenent muller i marit, fins al dia mateix que Noè va entrar a l'arca; no es van adonar de res fins que va venir el diluvi i se'ls endugué tots. Així serà igualment la vinguda del Fill de l'home. Llavors hi haurà dos homes al camp: l'un serà pres i l'altre deixat; i dues dones que moldran a la mola: l'una serà presa i l'altra deixada. Vetlleu, doncs, perquè no sabeu quin dia vindrà el vostre Senyor. Prou que ho compreneu: si l'amo de la casa hagués sabut a quina hora de la nit havia de venir el lladre, hauria vetllat i no hauria permès que li entressin a casa. Per això, estigueu a punt també vosaltres, perquè el Fill de l'home vindrà a l'hora menys pensada.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Inici d’Advent. Inici d’un temps d’oportunitats. I cal que no les deixi passar de llarg.
  • Inici d’Advent. Crida a viure ben conscientment. Oportunitat d’adonar-me de tant missatge amagat en les vivències quotidianes. Ocasió de descobrir la profunditat i les connexions del que em toca viure. Ocasió de valorar i cuidar les relacions. Relacions i trobades que van molt més enllà del que sovint capto.
  • Ocasió de prendre consciència, també, de la meva responsabilitat. Fins i tot en allò que directament i a primera vista no en sóc responsable.
  • Ocasió de rebre el que arriba. El que toca. Amb la millor disposició i actitud.
  • Vetlleu. Vetlleu. Vetlleu...
  • Josep Miquel Esteban sj

Conversa

M'imagino Jesús davant meu i parlo amb ell com un amic ho fa amb un altre amic. Obrint-li el cor, li comunico tot allò que porto dins.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús