User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2023-01-24

Presència de Déu

Lentament, vaig entrant en la serenor del silenci. Intento adonar-me de com Déu hi és present. Aquí i ara. En allò que faig, en les persones amb qui em trobo i en les situacions que visc diàriament. Com fer que aquesta presència sigui significativa per a mi?

 

Llibertat

Aquesta setmana et vull demanar llibertat de les falses seguretats, aquelles que m'endureixen i m'aïllen dels altres. En el dubte i en la recerca, la meva confiança és molt més gran.

Consciència

No estic sol. Visc enmig d'una xarxa de relacions, amb la natura, amb els altres, amb Déu. Algunes d'aquestes relacions estan ferides o trencades, i puc sentir per això angoixa, malestar, insatisfacció. Abans d'escoltar la seva Paraula, demano el do de l'acceptació i el perdó.

Paraula de Déu

Marc 3, 31-35

Llavors arriben la mare i els germans de Jesús i, de fora estant, envien a buscar-lo. Hi havia molta gent asseguda al voltant d'ell. Li diuen:
- La teva mare i els teus germans són aquí fora, que et busquen.
Ell els respon:
- ¿Qui són la meva mare i els meus germans?
Llavors, mirant els qui seien al seu voltant, diu:
- Aquests són la meva mare i els meus germans. El qui fa la voluntat de Déu, aquest és el meu germà, la meva germana, la meva mare.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Jo també vull ser de la colla de Jesús. Del seu cercle proper. Com de la família. Vull ser “dels seus”, en diem a cops.
  • I, sovint, paro atenció a coses menors. Del tipus “tenir al dia el carnet del club”, assistir a les reunions importants, saber coses d’Ell. Llegir històries, recordar els amics comuns, el grau de parentiu...
  • I el mateix Jesús em rediu que vaig ben despistat. Que el que em fa dels seus és viure com Ell. Avui. El que em toca viure. El que em ve, sense buscar-ho. Viure com Ell. Mirar i relacionar-me com Ell. Amb qui tinc al costat, conegut o no. Servir i atendre com Ell. Consolar i ajudar. Estimar. En tot servir i estimar.
  • Així, sí.
  • Josep Miquel Esteban sj

Conversa

Allò que he après, allò que encara no veig clar... tot ho comparteixo amb Jesús, que al meu costat no deixa un sol moment d'escoltar-me i acollir-me amb un amor infinit.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús